loading...
دانلود پایان نامه و پروژه
یگانه عربخانی بازدید : 222 یکشنبه 02 خرداد 1395 نظرات (0)

میتوکندریها در حین فعالیت

میتوکندریها در حین فعالیت دسته: علوم پایه
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 108 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 33

مقاله میتوکندریها در حین فعالیت دارای 33 صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای مشاهده قرار داده ایم و در صورت نیاز به داشتن کل این پاورپوینت می توانید آن را دریافت نموده و از آن استفاده نمایید

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

میتوکندریها در حین فعالیت

شگفتی های زیست شناسی

مقاله میتوکندریها در حین فعالیت دارای 33 صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای مشاهده قرار داده ایم و در صورت نیاز به داشتن کل این پاورپوینت می توانید آن را دریافت نموده و از آن استفاده نمایید

 

بخشی از متن:

22سپتامبر ۲۰۰۳ – امروزه بیماریهای عصبی زیادی وجود دارند که بنظر میرسد نتیجه بدکار کردن میتوکندریها و درنتیجه مرگ سلولهای عصبی میباشد.
میتوکندریها اجزاء درون سلولی کوچکتر از میکرون هستند که نقش حیاتی تولید انرژی (ATP) درون سلول را برعهده دارند. بدکار کردن این اجزاء منجر به بروز بیماریهایی مثل پارکینسون، آلزایمر و هانتینگتون میشود.
بدلیل اندازه بسیار کوچک میتوکندریها تاکنون بررسی دقیق این اندامکها در خارج از بدن امکانپذیر نبوده و لذا امکان شناسایی بهترین مواد محافظ عصبی وجود نداشته است.

محققان آزمایشگاههای ملی ساندیا در وزارت انرژی آمریکا و دانشکده پزشکی دانشگاه نیومکزیکو با بکارگیری یک بیولیزر ویژه که در محدوده نانومتری کار میکند اولین تکنیک مطالعه این گونه اندامکهای بسیار ریز درون سلولی را در حین فعالیت آنها پدید آوردهاند. این لیزر قادر است سیگنالهایی کاملاً واضح از میتوکندری در خارج از بدن ثبت کند. طبق گفتة این محققین، در ماه آینده میتوکندری بسرعت با مواد محافظ عصبی روکش داده خواهد شد و پایداری آن در شرایط مناسب در جهت بررسی پایداری آن مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

در این تکنیک که این محققان بطور تصادفی به آن دست یافتند، جریانی از مایعات حاوی نمونه بوسیله میکروپمپ از یک حفره بین یک نیمههادی با قابلیت گسیل نور و یک آئینه منعکسکننده عبور داده شد. این محققین انتظار داشتند با عبور محلول حاوی میتوکندری از این حفره، سیگنالهای بسیار ضعیفی از اندامکهای سلولی ثبت کنند و بعد از آن با تکنیکهای معدلگیری، پاسخ افزایش یافتهای بدست آورند. این محققان در نهایت شگفتی، سیگنالهای بسیار بزرگی از هر واحد میتوکندری ثبت کردند که دیگر نیازی به معدلگیری آنها نبود.

در این مطالعه میتوکندریها همانند یک لنز (با ضریب شکست ۴۲/۱) عمل کرده و نوری که از آنها عبور کرد تشدید میشد.
از این روش که نیازمند مقادیر بسیار اندک میتوکندری و داروی تست است براحتی و بسرعت میتوان جهت غربالگری موادی که بنظر میرسد محافظ میتوکندری هستند استفاده کرد .
در این مطالعه متابولیسم آدوزین و آنالوگهای آن و همچنین تاثیر NBMPR بر این متالولیسم در میتوکندری بررسی شده است. قبلاً گزارش شده بود که حاملهای نوکلئوزاید موجود در میتوکندری توسط NBMPR (نیتروبنزیل تیواینوزین) که یک مهار کننده بسیار قوی حاملهای نوکلئوزاید در بسیاری از سلولهای است مهار می شوند. با این وجود امکان اثبات وجود حامل های آدنوزین بر روی میتوکندری وجود نداشته است. میتوکندری لنفوسیت های سرطانی کشت داده و از نوع CEM با استفاده از روش سانتریفوژ جدا گردیده و سپس غلظت های متفاوتی از آدنوزین رادیو اکتیو به آنها اضافه شد.

بعد از مدت انکوبه شدن آدنوزین و متالولیتهای احتمالی آن از میتوکندری جدا شد. حاصل اصتخراج با استفاده از HPLC آنالیز گردید. همین روش در مورد دو داروی ضد سرطان فلو درابین و کلادرابین نیز انجام شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که آدنوزین توسط میتوکندری تازه تهیه شده از سلولهای سرطانی CEM به اینوزین ATP, AMP, ADP متابولیزه میشود. با این وجود انکوبه کردن ۲ میکرومول از NBMPR همراه با آدنوزین در میتوکندری به مقدار قابل توجهی میزان آدنوزین و متابولیت های آنرا در میتوکندری کاهش داد. این امر نشان دهنده آن است که حاملهای آدنوزین در میتوکندری NBMPR مهار میشوند. انکوبه کردن توام کلا درابین و یا فلو درابین با NBMPR تاثیر قابل توجهی بر روی میزان این آنتی م تابولیت ها در میتوکندری نداشت

با توجه به جهش پذیری فوق العاده DNA میتوکندریال ممکن است در طول زندگی فرد (دوران جنینی و پس از تولد ) در DNA بعضی از میتوکندریها جهش ایجاد شود. اکثر بیماریهای میتوکندریال از نوع میوپاتی و نروپاتی (عصبی عضلانی) هستند که بیشتر اعضایی نظیر مغز- کلیه ها- عضلات- چشم- گوش داخلی و روده بزرگ را درگیر می کند زیرا مصرف ATP این اندامها زیاد است. معروف ترین بیماریهای ارثی میتوکتدریال عبارتند از:
لبراپتیک نوروپاتی (LHON ) Leber hereditary optic neuropathy که از علائم آن نابینایی تدریجی است که فرد در حدود ۲۰ سالگی بکلی نابینا می شود.

بیماری دیگر گلوتاریک اسید اوریاتیپ ۲می باشد که با علائمی مانند شلی عضلات و صورت ناهنجار و غیرطبیعی و کیست های کلیوی و عقب ماندگی ذهنی همراه است. سندروم هایی نظیر سندروم پیرسون و آکاتالاسمیا نیز اکثرا با دژنره شدن عضلات و دستگاه عصبی همراه است. طول DNA میتوکندری در حدود ۱۶۵۷۰ جفت باز می باشد که در حدود ۶۲ ژن در آن شناخته شده است . ۲۲ ژن مربوط به ۲۲ t RNA و۲ ژن مربوط به r RNA و بقیه ژنها مسئول تولید آنزیم یا پلی پپتیدهایی هستند که در ارتباط با تولید انرژی سلولی است. به طور کلی مشخصات DNA میتوکندریال به قرار زیر است:

۱- حلقوی و دو رشته ای است.
۲- فاقد نواحی اینترون می باشد.
۳- فاقد پوشش پروتئین های هیستونی می باشد و مستقل از هسته است.
۴- جهش پذیری آن ۱۵ بار بیشتر از هسته است.
۵- DNA میتوکندریال فقط از طریق مادر منتقل می شود زیرا اسپرم ها دارای تعداد کمی میتوکندری هستند که در هنگام لقاح از بین می روند .
۶- قدرت ترمیم آن بسیار کمتر از هسته می باشد.

با توجه به جهش پذیری فوق العاده DNA میتوکندریال ممکن است در طول زندگی فرد (دوران جنینی و پس از تولد ) در DNA بعضی از میتوکندریها جهش ایجاد شود. اکثر بیماریهای میتوکندریال از نوع میوپاتی و نروپاتی (عصبی عضلانی) هستند که بیشتر اعضایی نظیر مغز- کلیه ها- عضلات- چشم- گوش داخلی و روده بزرگ را درگیر می کند زیرا مصرف ATP این اندامها زیاد است. معروف ترین بیماریهای ارثی میتوکتدریال عبارتند از:
لبراپتیک نوروپاتی (LHON ) Leber hereditary optic neuropathy که از علائم آن نابینایی تدریجی است که فرد در حدود ۲۰ سالگی بکلی نابینا می شود.

بیماری دیگر گلوتاریک اسید اوریاتیپ ۲می باشد که با علائمی مانند شلی عضلات و صورت ناهنجار و غیرطبیعی و کیست های کلیوی و عقب ماندگی ذهنی همراه است.
براساس تحقیقات تازه میزان آسیب پذیری انسان در زمینه حمله قلبی، سکته مغزی، دیابت و چاقی مفرط ممکن است تا حدودی از مادر به فرزند به ارث برسد.
پژوهش تازه که یافته‌های آن در نشریه “ساینس” چاپ شده است، همچنین طیفی از اختلالات مزمن مربوط به سالخوردگی، که یک چهارم جمعیت کشورهای صنعتی به آنها مبتلا هستند را ناشی از یک و فقط یک ایراد ژنتیکی می داند.

فشار خون بالا، کلسترول بالا و چاقی مفرط از جمله اختلالاتی در سیستم شیمیایی بدن هستند که خطر از کار افتادگی کلیه، حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهند.
به نظر می رسد این اختلالات به صورت یک مجموعه گریبانگیر فرد می شود، زیرا کسی که نسبت به یکی از این اختلالات آسیب پذیر باشد دست کم در مقابل یکی دیگر از آنها نیز آسیب‌پذیر است.
در آمریکا، که در حدود یک چهارم جمعیت از مجموعه ای از این عوارض رنج می برند، آن را نشانگان (سندروم) متابولسیمی می خوانند.
هرچند این عوارض معمولا به اضافه وزن و زندگی کم تحرک نسبت داده می شود، اما افراد لاغر و فعال نیز ممکن است به آنها مبتلا شوند بنابرین عوامل دیگری نیز باید در آن نقش داشته باشد.
اکنون یک عامل احتمالی ژنتیکی برای این مجموعه از عوارض شناسایی شده است.

پژوهشگران با مطلعه یک خانواده بزرگ که به نوع نادری نشانگان متابولیسمی مبتلاست، دریافتند که این عارضه از مادر به فرزندان منتقل می شود.
آنها اشاره می کنند که این عارضه ناشی از ژن‌های معیوبی است که نه در کروموزوم بلکه در ساختمان های سلولی موسوم به “میتوکندری” وجود دارد.
اگر میتوکندری، که تامین‌كننده انرژی سلول شناخته می شود، معیوب باشد می‌تواند باعث ابتلای فرد به دیابت و سایر ناراحتی مربوط به افزایش سن شود.
بی شک برای شما هم روزی خواهد رسید که جلوی آینه بایستید و موهای خود را در حسرت یافتن یک تار موی سیاه جستجو کنید.
آن هنگام که آرزو می کنید کاش بار دیگر قوای جوانی خود را به دست می آوردید. به هر حال همواره یکی از آرزوهای بشر این بوده است که به اکسیر جوانی دست پیدا کند و در این مسیر، مطالعات زیادی هم انجام داده است.

یکی از جدیدترین مطالعات انجام شده در این زمینه مثل همیشه روی موشهایی صورت گرفت که با مکملهای غذایی خاصی تغذیه می شدند. نتیجه این آزمایش بسیار حیرت انگیز بود، زیرا موشها با این که پیر شده بودند، رفتارشان اصلا مانند موشهای پیر نبود.
آنها تصور می کردند هنوز هم جوان هستند. این محققان چند سال مخلوطی از ۲ مکمل غذایی را به موشهای خود خوراندند، تا این فرضیه را که عنوان می کرد پیری به دلیل ناکارایی درون ساختار سلولی رخ می دهد، آزمایش کنند.
بنابراین اگر حق با آنها باشد، می توان امیدوار بود اثرات پیری به کمک مصرف تنها یک قرص کاهش یابد. اما باید در نظر داشت انسان ها موش نیستند و نمی توان هر چیزی که درباره موشها صادق است ، درباره انسان هانیز صادق دانست.

به هر حال ، هیچ شکی درباره اثری که این مکملها بر روی موشها دارند، وجود ندارد. مقداری اسید لیپوئیک که به صورت طبیعی آنتی اکسیدانی است که در سبزیهای برگ سبز یافت می شود و کارنیتین که در گوشت قرمز وجود دارد تمام آن چیزی است که به نظر می رسد باعث جوان ماندن موشهای پیر می شود.
این موشها نه تنها خیلی پر انرژی به نظر می رسیدند، بلکه یادگیری آنها نیز بهتر شده و حافظه کوتاه مدتشان نیز به صورت هیجان انگیزی بهبود یافته بود. دانشمندان از مدتها پیش می دانستند که کاهش شدید در میزان کالری های مصرفی ، طول عمر گونه انسان را افزایش می دهد، اما هنوز دلیل واضحی برای آن ندارند.

چبه هرحال ، این موضوع اشاره به این دارد که مواد غذایی را در فرآیند پیری نقش کلیدی ایفا می کنند. بر همین اساس ، محققان کار خود را از منطقه ای از سلول با نام میتوکندری که فرآیند مواد غذایی مانند سوخت بدن در آن انجام می شود آغاز کردند.

میتوکندری نیروگاه هر سلول است و مواد خام مانند کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل می کند، تا سلول ها بتوانند وظایف خود را انجام دهند.
بنابراین ، میتوکندری برای بقای هر سلولی حیاتی و ضروری است ، اما این طور نیست که همیشه هم کار خود را بدرستی انجام دهد؛ یعنی هر از گاه این ارگانل سلولی مقداری از سوخت هایی را که دریافت کرده است ، به رادیکال های آزاد ترسناکی تبدیل می کند که در واقع اکسیدانت هایی هستند که به دی.ان.ای های بدن ما حمله می کنند.
اکسیدانت ها تا حد زیادی شبیه آن چیزی هستند که در یک انفجار هسته ای ، یا یک واکنش هسته ای دیده می شود. ملاحظه می کنید که ما مدام خودمان را پرتوافکنی می کنیم و این کار را نیز از طریق میتوکندری در سرتاسر عمرمان انجام می دهیم.

همزمان با افزایش سن ما، محصول رادیکال های آزاد نیز افزایش می یابد و به همین دلیل ، محققان به نقش کلیدی میتوکندری در فرآیند پیری مشکوک شدند.
بنابراین ، آنها شروع به انجام آزمایش با ۲ ماده کردند که به وسیله متوکندری ها استفاده می شود؛ یعنی لیپوئیک اسید و کارنتین لیپوئیک اسید برای تبدیل سوخت به انرژی استفاده می شود و کارنیتین هم همانند چسبی است که به سوخت متصل می شود و آن را به نیروگاه سلولی حمل می کند.

این محققان دریافتند که میزان کارنیتین همزمان با بالا رفتن سن با شتاب زیاد کاهش می یابد و بر همین اساس ، مکملهایی را به موشهای خود خوراندند، با این امید که در عملکرد میتوکندری افزایش مشاهده کنند.
با این که این مکمل ها برای موشها بخوبی جواب داده اند، اما آیا همین اثر مشابه را روی انسان ها نیز خواهند داشت و آیا بی خطر هستند؟
از آنجا که این مواد غذایی عملکردی همانند داروها دارند، باید به تصویب FDA برسند و علاوه بر این ، همانند هر داروی دیگری دارای اثرات جانبی هستند.
به عنوان مثال ، اسید لیپوئیک تنظیم کننده انسولین است و دیابتی ها نباید آن را مصرف کنند. اما محققان هنوز نتوانسته اند چشمه جوانی را بیابند.
پیر شدن ، فرآیند بسیار پیچیده ای است که هنوز هم بخوبی شناخته نشده است. حداقل ۳۰۰فرضیه درباره این که چرا و چگونه پیر می شویم ، ارائه شده است ، اما تقریبا همگی متفق القول هستند که شاید تا قرنها نتوانیم طول عمر گونه انسان را افزایش قابل توجهی دهیم.

با تمام این اوصاف ، محققان هنوز به دنبال کشف روشهایی هستند که به ما کمک کند بدنمان را تا جایی که امکان دارد، سالم تر و جوان و نگه داریم ب لاگ “دانش زیست شناسی” مطالب جالبی درباره ی جهش در DNA میتوکندری نوشته است و وب لاگ “آموزش ابتدایی” در مقاله ای تحت عنوان “گره گشایی” نوشته ی “ایزولده انله” و ترجمه ی “سپیده خلیلی” نوشته است که: “کاهش عملکرد شاید شما هم تا کنون با کودکی بیش فعال روبه رو شده باشید . کودکی که نتواند آرام در جایش بنشیند ، تمرکز نداشته باشد و هیچ وقت کاری را که شروع می کند به پایان برساند. کودکی که دائم درصدد آزار کودکان دیگر است و می توان گفت که هیچ کسی او را دوست ندارد و نمی خواهد با او بازیکند.”

آقای کسری اصفهانی در “وب لاگ سرویس خبری ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران” در مطلبی تحت عنوان “رایانه های مولكولی در خدمت تشخیص و درمان بیماری‌ها” نوشته است که:”با ساخت یك رایانه میكروسكپی با استفاده از بخشی از یك مولكول ،DNA می¬توان در آینده برای تشخیص بیماری و تولید مولكول¬های دارو برای مبارزه با آن امیدوار بود. ایشان، یعنی کسری اصفهانی هم چنین در وب لاگ “بیوتکنولوژی Biotechnology” نوشته است که:”بیوتكنولوژی گیاهی در نقطه عطف تاریخی خود قرار گرفته است. گرایش به مهندسی ژنتیك در بیوتكنولوژی گیاهی دو دیدگاه كاملاً متضاد را پدید آورده است: نخست كسانی كه تصور می¬كنند این موضوع قابلیت ایجاد انقلاب سبز بعدی را دارد و آنهایی كه مهندسی ژنتیك را به شدت خطرناك می¬دانند. البته برای بررسی مزایا و خطرات مهندسی ژنتیك به اطلاعات دقیق نیاز است و در این زمینه باید بر مبنای حقایق و واقعیت¬های موجود به مردم و جامعه اطلاع رسانی نمود.”

وب لاگ “Let’s Talk About Chemistry” در مطلبی درباره ی کاربرد احتمالدر علم نوشته است که:” متاسفانه به دلیل نبود درک درست و حسابی از علم تو ولایت ما، خیلی ها نمی فهمند که وقتی می گویند احتمال وقوع زلزله بالا است به معنی پیشگویی -از جنس رمالی و جادوگری- نیست. بهرحال رفقای تهرانی این سه، چهار روز آینده مواظب خودتان باشید.” 

“زیست شناسی ساری” هم در مطلب جالبی درباره ی “اثر انگشت” این را نوشته است:”خطوط سر انگشتان آدمی تغییر نا پذیر است و از دوره ۴ ماهگی جنینی انسان تا فوت او تغییر نمی کند.بنابراین وسیله مثبت و قاطع برای شناسایی هویت انسانهامی باشد” و سرانجام “رشدفیزیک” می گوید که:”کینگ و کنت عضو انجمن معلمان علوم زمین (ESTA) هستند و می گویند برای آموزش بهتر علوم زمین روشن است که باید بین این علوم و رشته های سنتی علوم – فیزیک ، شیمی و زیست شناسی – ارتباط برقرار کرد.”تر نگه داریم. طول DNA میتوکندری در حدود ۱۶۵۷۰ جفت باز می باشد که در حدود ۶۲ ژن در آن شناخته شده است . ۲۲ ژن مربوط به ۲۲ t RNA و۲ ژن مربوط به r RNA و بقیه ژنها مسئول تولید آنزیم یا پلی پپتیدهایی هستند که در ارتباط با تولید انرژی سلولی است. به طور کلی مشخصات DNA میتوکندریال به قرار زیر است:
۱- حلقوی و دو رشته ای است. ۲- فاقد نواحی اینترون می باشد.

۳- فاقد پوشش پروتئین های هیستونی می باشد و مستقل از هسته است.
۴- جهش پذیری آن ۱۵ بار بیشتر از هسته است.
۵- DNA میتوکندریال فقط از طریق مادر منتقل می شود زیرا اسپرم ها دارای تعداد کمی میتوکندری هستند که در هنگام لقاح از بین می روند .
۶- قدرت ترمیم آن بسیار کمتر از هسته می باشد.

با توجه به جهش پذیری فوق العاده DNA میتوکندریال ممکن است در طول زندگی فرد (دوران جنینی و پس از تولد ) در DNA بعضی از میتوکندریها جهش ایجاد شود. اکثر بیماریهای میتوکندریال از نوع میوپاتی و نروپاتی (عصبی عضلانی) هستند که بیشتر اعضایی نظیر مغز- کلیه ها- عضلات- چشم- گوش داخلی و روده بزرگ را درگیر می کند زیرا مصرف ATP این اندامها زیاد است. معروف ترین بیماریهای ارثی میتوکتدریال عبارتند از:
لبراپتیک نوروپاتی (LHON ) Leber hereditary optic neuropathy که از علائم آن نابینایی تدریجی است که فرد در حدود ۲۰ سالگی بکلی نابینا می شود.
بیماری دیگر گلوتاریک اسید اوریاتیپ ۲می باشد که با علائمی مانند شلی عضلات و صورت ناهنجار و غیرطبیعی و کیست های کلیوی و عقب ماندگی ذهنی همراه است. سندروم هایی نظیر سندروم پیرسون و آکاتالاسمیا نیز اکثرا با دژنره شدن عضلات و دستگاه عصبی همراه است.

فرایند اپوپتوزیس از طریق پروتئینهای کاسپاز و طی یک سری فرایندهائی صورت میگیرد
از مهمترین و اساسی ترین اندامکهای درون سلولی دخیل در این فرایند میتوکندریها هستند ضمن اسیب dna غلظت پروتئین p53 سلول افزایش میابد و این پروتئین نیز ÷نی موسوم به bax را وادار به بیان میکند. محصول ÷ن bax پروتئین bax است. پروتئین bax در غشای خارجی میتوکندری منفذی ایجاد میکند که از خلال این منفذ سیتوکروم c خارج و زنجیره انتقال الکترون مهار میشود و در نتیجه سلول به مرگ خود نزدیک میگردد.

 

عنوان: میتوکندریها در حین فعالیت

فرمت:word

صفحات:33 صفحه

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : میتوکندریها در حین فعالیت , تحقیق , تحقیق در مورد شگفتی های زیست شناسی , تحقیق رشته زیست در مورد شگفتی های زیست شناسی , تحقیق زیست در مورد شگفتی های زیست شناسی , تحقیق فارسی , دانلود تحقیق فارسی , دانلود مقاله , دانلود مقاله رشته زیست , دانلود مقاله زیست , دانلود مقاله شگفتی های زیست شناسی , دانلود مقاله فارسی , سایت مقاله , سایت مقاله رشته زیست , سایت مقاله زیست , سایت مقال

میتوکندریها در حین فعالیت

میتوکندریها در حین فعالیت دسته: علوم پایه
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 108 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 33

مقاله میتوکندریها در حین فعالیت دارای 33 صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای مشاهده قرار داده ایم و در صورت نیاز به داشتن کل این پاورپوینت می توانید آن را دریافت نموده و از آن استفاده نمایید

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

میتوکندریها در حین فعالیت

شگفتی های زیست شناسی

مقاله میتوکندریها در حین فعالیت دارای 33 صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای مشاهده قرار داده ایم و در صورت نیاز به داشتن کل این پاورپوینت می توانید آن را دریافت نموده و از آن استفاده نمایید

 

بخشی از متن:

22سپتامبر ۲۰۰۳ – امروزه بیماریهای عصبی زیادی وجود دارند که بنظر میرسد نتیجه بدکار کردن میتوکندریها و درنتیجه مرگ سلولهای عصبی میباشد.
میتوکندریها اجزاء درون سلولی کوچکتر از میکرون هستند که نقش حیاتی تولید انرژی (ATP) درون سلول را برعهده دارند. بدکار کردن این اجزاء منجر به بروز بیماریهایی مثل پارکینسون، آلزایمر و هانتینگتون میشود.
بدلیل اندازه بسیار کوچک میتوکندریها تاکنون بررسی دقیق این اندامکها در خارج از بدن امکانپذیر نبوده و لذا امکان شناسایی بهترین مواد محافظ عصبی وجود نداشته است.

محققان آزمایشگاههای ملی ساندیا در وزارت انرژی آمریکا و دانشکده پزشکی دانشگاه نیومکزیکو با بکارگیری یک بیولیزر ویژه که در محدوده نانومتری کار میکند اولین تکنیک مطالعه این گونه اندامکهای بسیار ریز درون سلولی را در حین فعالیت آنها پدید آوردهاند. این لیزر قادر است سیگنالهایی کاملاً واضح از میتوکندری در خارج از بدن ثبت کند. طبق گفتة این محققین، در ماه آینده میتوکندری بسرعت با مواد محافظ عصبی روکش داده خواهد شد و پایداری آن در شرایط مناسب در جهت بررسی پایداری آن مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

در این تکنیک که این محققان بطور تصادفی به آن دست یافتند، جریانی از مایعات حاوی نمونه بوسیله میکروپمپ از یک حفره بین یک نیمههادی با قابلیت گسیل نور و یک آئینه منعکسکننده عبور داده شد. این محققین انتظار داشتند با عبور محلول حاوی میتوکندری از این حفره، سیگنالهای بسیار ضعیفی از اندامکهای سلولی ثبت کنند و بعد از آن با تکنیکهای معدلگیری، پاسخ افزایش یافتهای بدست آورند. این محققان در نهایت شگفتی، سیگنالهای بسیار بزرگی از هر واحد میتوکندری ثبت کردند که دیگر نیازی به معدلگیری آنها نبود.

در این مطالعه میتوکندریها همانند یک لنز (با ضریب شکست ۴۲/۱) عمل کرده و نوری که از آنها عبور کرد تشدید میشد.
از این روش که نیازمند مقادیر بسیار اندک میتوکندری و داروی تست است براحتی و بسرعت میتوان جهت غربالگری موادی که بنظر میرسد محافظ میتوکندری هستند استفاده کرد .
در این مطالعه متابولیسم آدوزین و آنالوگهای آن و همچنین تاثیر NBMPR بر این متالولیسم در میتوکندری بررسی شده است. قبلاً گزارش شده بود که حاملهای نوکلئوزاید موجود در میتوکندری توسط NBMPR (نیتروبنزیل تیواینوزین) که یک مهار کننده بسیار قوی حاملهای نوکلئوزاید در بسیاری از سلولهای است مهار می شوند. با این وجود امکان اثبات وجود حامل های آدنوزین بر روی میتوکندری وجود نداشته است. میتوکندری لنفوسیت های سرطانی کشت داده و از نوع CEM با استفاده از روش سانتریفوژ جدا گردیده و سپس غلظت های متفاوتی از آدنوزین رادیو اکتیو به آنها اضافه شد.

بعد از مدت انکوبه شدن آدنوزین و متالولیتهای احتمالی آن از میتوکندری جدا شد. حاصل اصتخراج با استفاده از HPLC آنالیز گردید. همین روش در مورد دو داروی ضد سرطان فلو درابین و کلادرابین نیز انجام شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که آدنوزین توسط میتوکندری تازه تهیه شده از سلولهای سرطانی CEM به اینوزین ATP, AMP, ADP متابولیزه میشود. با این وجود انکوبه کردن ۲ میکرومول از NBMPR همراه با آدنوزین در میتوکندری به مقدار قابل توجهی میزان آدنوزین و متابولیت های آنرا در میتوکندری کاهش داد. این امر نشان دهنده آن است که حاملهای آدنوزین در میتوکندری NBMPR مهار میشوند. انکوبه کردن توام کلا درابین و یا فلو درابین با NBMPR تاثیر قابل توجهی بر روی میزان این آنتی م تابولیت ها در میتوکندری نداشت

با توجه به جهش پذیری فوق العاده DNA میتوکندریال ممکن است در طول زندگی فرد (دوران جنینی و پس از تولد ) در DNA بعضی از میتوکندریها جهش ایجاد شود. اکثر بیماریهای میتوکندریال از نوع میوپاتی و نروپاتی (عصبی عضلانی) هستند که بیشتر اعضایی نظیر مغز- کلیه ها- عضلات- چشم- گوش داخلی و روده بزرگ را درگیر می کند زیرا مصرف ATP این اندامها زیاد است. معروف ترین بیماریهای ارثی میتوکتدریال عبارتند از:
لبراپتیک نوروپاتی (LHON ) Leber hereditary optic neuropathy که از علائم آن نابینایی تدریجی است که فرد در حدود ۲۰ سالگی بکلی نابینا می شود.

بیماری دیگر گلوتاریک اسید اوریاتیپ ۲می باشد که با علائمی مانند شلی عضلات و صورت ناهنجار و غیرطبیعی و کیست های کلیوی و عقب ماندگی ذهنی همراه است. سندروم هایی نظیر سندروم پیرسون و آکاتالاسمیا نیز اکثرا با دژنره شدن عضلات و دستگاه عصبی همراه است. طول DNA میتوکندری در حدود ۱۶۵۷۰ جفت باز می باشد که در حدود ۶۲ ژن در آن شناخته شده است . ۲۲ ژن مربوط به ۲۲ t RNA و۲ ژن مربوط به r RNA و بقیه ژنها مسئول تولید آنزیم یا پلی پپتیدهایی هستند که در ارتباط با تولید انرژی سلولی است. به طور کلی مشخصات DNA میتوکندریال به قرار زیر است:

۱- حلقوی و دو رشته ای است.
۲- فاقد نواحی اینترون می باشد.
۳- فاقد پوشش پروتئین های هیستونی می باشد و مستقل از هسته است.
۴- جهش پذیری آن ۱۵ بار بیشتر از هسته است.
۵- DNA میتوکندریال فقط از طریق مادر منتقل می شود زیرا اسپرم ها دارای تعداد کمی میتوکندری هستند که در هنگام لقاح از بین می روند .
۶- قدرت ترمیم آن بسیار کمتر از هسته می باشد.

با توجه به جهش پذیری فوق العاده DNA میتوکندریال ممکن است در طول زندگی فرد (دوران جنینی و پس از تولد ) در DNA بعضی از میتوکندریها جهش ایجاد شود. اکثر بیماریهای میتوکندریال از نوع میوپاتی و نروپاتی (عصبی عضلانی) هستند که بیشتر اعضایی نظیر مغز- کلیه ها- عضلات- چشم- گوش داخلی و روده بزرگ را درگیر می کند زیرا مصرف ATP این اندامها زیاد است. معروف ترین بیماریهای ارثی میتوکتدریال عبارتند از:
لبراپتیک نوروپاتی (LHON ) Leber hereditary optic neuropathy که از علائم آن نابینایی تدریجی است که فرد در حدود ۲۰ سالگی بکلی نابینا می شود.

بیماری دیگر گلوتاریک اسید اوریاتیپ ۲می باشد که با علائمی مانند شلی عضلات و صورت ناهنجار و غیرطبیعی و کیست های کلیوی و عقب ماندگی ذهنی همراه است.
براساس تحقیقات تازه میزان آسیب پذیری انسان در زمینه حمله قلبی، سکته مغزی، دیابت و چاقی مفرط ممکن است تا حدودی از مادر به فرزند به ارث برسد.
پژوهش تازه که یافته‌های آن در نشریه “ساینس” چاپ شده است، همچنین طیفی از اختلالات مزمن مربوط به سالخوردگی، که یک چهارم جمعیت کشورهای صنعتی به آنها مبتلا هستند را ناشی از یک و فقط یک ایراد ژنتیکی می داند.

فشار خون بالا، کلسترول بالا و چاقی مفرط از جمله اختلالاتی در سیستم شیمیایی بدن هستند که خطر از کار افتادگی کلیه، حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهند.
به نظر می رسد این اختلالات به صورت یک مجموعه گریبانگیر فرد می شود، زیرا کسی که نسبت به یکی از این اختلالات آسیب پذیر باشد دست کم در مقابل یکی دیگر از آنها نیز آسیب‌پذیر است.
در آمریکا، که در حدود یک چهارم جمعیت از مجموعه ای از این عوارض رنج می برند، آن را نشانگان (سندروم) متابولسیمی می خوانند.
هرچند این عوارض معمولا به اضافه وزن و زندگی کم تحرک نسبت داده می شود، اما افراد لاغر و فعال نیز ممکن است به آنها مبتلا شوند بنابرین عوامل دیگری نیز باید در آن نقش داشته باشد.
اکنون یک عامل احتمالی ژنتیکی برای این مجموعه از عوارض شناسایی شده است.

پژوهشگران با مطلعه یک خانواده بزرگ که به نوع نادری نشانگان متابولیسمی مبتلاست، دریافتند که این عارضه از مادر به فرزندان منتقل می شود.
آنها اشاره می کنند که این عارضه ناشی از ژن‌های معیوبی است که نه در کروموزوم بلکه در ساختمان های سلولی موسوم به “میتوکندری” وجود دارد.
اگر میتوکندری، که تامین‌كننده انرژی سلول شناخته می شود، معیوب باشد می‌تواند باعث ابتلای فرد به دیابت و سایر ناراحتی مربوط به افزایش سن شود.
بی شک برای شما هم روزی خواهد رسید که جلوی آینه بایستید و موهای خود را در حسرت یافتن یک تار موی سیاه جستجو کنید.
آن هنگام که آرزو می کنید کاش بار دیگر قوای جوانی خود را به دست می آوردید. به هر حال همواره یکی از آرزوهای بشر این بوده است که به اکسیر جوانی دست پیدا کند و در این مسیر، مطالعات زیادی هم انجام داده است.

یکی از جدیدترین مطالعات انجام شده در این زمینه مثل همیشه روی موشهایی صورت گرفت که با مکملهای غذایی خاصی تغذیه می شدند. نتیجه این آزمایش بسیار حیرت انگیز بود، زیرا موشها با این که پیر شده بودند، رفتارشان اصلا مانند موشهای پیر نبود.
آنها تصور می کردند هنوز هم جوان هستند. این محققان چند سال مخلوطی از ۲ مکمل غذایی را به موشهای خود خوراندند، تا این فرضیه را که عنوان می کرد پیری به دلیل ناکارایی درون ساختار سلولی رخ می دهد، آزمایش کنند.
بنابراین اگر حق با آنها باشد، می توان امیدوار بود اثرات پیری به کمک مصرف تنها یک قرص کاهش یابد. اما باید در نظر داشت انسان ها موش نیستند و نمی توان هر چیزی که درباره موشها صادق است ، درباره انسان هانیز صادق دانست.

به هر حال ، هیچ شکی درباره اثری که این مکملها بر روی موشها دارند، وجود ندارد. مقداری اسید لیپوئیک که به صورت طبیعی آنتی اکسیدانی است که در سبزیهای برگ سبز یافت می شود و کارنیتین که در گوشت قرمز وجود دارد تمام آن چیزی است که به نظر می رسد باعث جوان ماندن موشهای پیر می شود.
این موشها نه تنها خیلی پر انرژی به نظر می رسیدند، بلکه یادگیری آنها نیز بهتر شده و حافظه کوتاه مدتشان نیز به صورت هیجان انگیزی بهبود یافته بود. دانشمندان از مدتها پیش می دانستند که کاهش شدید در میزان کالری های مصرفی ، طول عمر گونه انسان را افزایش می دهد، اما هنوز دلیل واضحی برای آن ندارند.

چبه هرحال ، این موضوع اشاره به این دارد که مواد غذایی را در فرآیند پیری نقش کلیدی ایفا می کنند. بر همین اساس ، محققان کار خود را از منطقه ای از سلول با نام میتوکندری که فرآیند مواد غذایی مانند سوخت بدن در آن انجام می شود آغاز کردند.

میتوکندری نیروگاه هر سلول است و مواد خام مانند کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل می کند، تا سلول ها بتوانند وظایف خود را انجام دهند.
بنابراین ، میتوکندری برای بقای هر سلولی حیاتی و ضروری است ، اما این طور نیست که همیشه هم کار خود را بدرستی انجام دهد؛ یعنی هر از گاه این ارگانل سلولی مقداری از سوخت هایی را که دریافت کرده است ، به رادیکال های آزاد ترسناکی تبدیل می کند که در واقع اکسیدانت هایی هستند که به دی.ان.ای های بدن ما حمله می کنند.
اکسیدانت ها تا حد زیادی شبیه آن چیزی هستند که در یک انفجار هسته ای ، یا یک واکنش هسته ای دیده می شود. ملاحظه می کنید که ما مدام خودمان را پرتوافکنی می کنیم و این کار را نیز از طریق میتوکندری در سرتاسر عمرمان انجام می دهیم.

همزمان با افزایش سن ما، محصول رادیکال های آزاد نیز افزایش می یابد و به همین دلیل ، محققان به نقش کلیدی میتوکندری در فرآیند پیری مشکوک شدند.
بنابراین ، آنها شروع به انجام آزمایش با ۲ ماده کردند که به وسیله متوکندری ها استفاده می شود؛ یعنی لیپوئیک اسید و کارنتین لیپوئیک اسید برای تبدیل سوخت به انرژی استفاده می شود و کارنیتین هم همانند چسبی است که به سوخت متصل می شود و آن را به نیروگاه سلولی حمل می کند.

این محققان دریافتند که میزان کارنیتین همزمان با بالا رفتن سن با شتاب زیاد کاهش می یابد و بر همین اساس ، مکملهایی را به موشهای خود خوراندند، با این امید که در عملکرد میتوکندری افزایش مشاهده کنند.
با این که این مکمل ها برای موشها بخوبی جواب داده اند، اما آیا همین اثر مشابه را روی انسان ها نیز خواهند داشت و آیا بی خطر هستند؟
از آنجا که این مواد غذایی عملکردی همانند داروها دارند، باید به تصویب FDA برسند و علاوه بر این ، همانند هر داروی دیگری دارای اثرات جانبی هستند.
به عنوان مثال ، اسید لیپوئیک تنظیم کننده انسولین است و دیابتی ها نباید آن را مصرف کنند. اما محققان هنوز نتوانسته اند چشمه جوانی را بیابند.
پیر شدن ، فرآیند بسیار پیچیده ای است که هنوز هم بخوبی شناخته نشده است. حداقل ۳۰۰فرضیه درباره این که چرا و چگونه پیر می شویم ، ارائه شده است ، اما تقریبا همگی متفق القول هستند که شاید تا قرنها نتوانیم طول عمر گونه انسان را افزایش قابل توجهی دهیم.

با تمام این اوصاف ، محققان هنوز به دنبال کشف روشهایی هستند که به ما کمک کند بدنمان را تا جایی که امکان دارد، سالم تر و جوان و نگه داریم ب لاگ “دانش زیست شناسی” مطالب جالبی درباره ی جهش در DNA میتوکندری نوشته است و وب لاگ “آموزش ابتدایی” در مقاله ای تحت عنوان “گره گشایی” نوشته ی “ایزولده انله” و ترجمه ی “سپیده خلیلی” نوشته است که: “کاهش عملکرد شاید شما هم تا کنون با کودکی بیش فعال روبه رو شده باشید . کودکی که نتواند آرام در جایش بنشیند ، تمرکز نداشته باشد و هیچ وقت کاری را که شروع می کند به پایان برساند. کودکی که دائم درصدد آزار کودکان دیگر است و می توان گفت که هیچ کسی او را دوست ندارد و نمی خواهد با او بازیکند.”

آقای کسری اصفهانی در “وب لاگ سرویس خبری ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران” در مطلبی تحت عنوان “رایانه های مولكولی در خدمت تشخیص و درمان بیماری‌ها” نوشته است که:”با ساخت یك رایانه میكروسكپی با استفاده از بخشی از یك مولكول ،DNA می¬توان در آینده برای تشخیص بیماری و تولید مولكول¬های دارو برای مبارزه با آن امیدوار بود. ایشان، یعنی کسری اصفهانی هم چنین در وب لاگ “بیوتکنولوژی Biotechnology” نوشته است که:”بیوتكنولوژی گیاهی در نقطه عطف تاریخی خود قرار گرفته است. گرایش به مهندسی ژنتیك در بیوتكنولوژی گیاهی دو دیدگاه كاملاً متضاد را پدید آورده است: نخست كسانی كه تصور می¬كنند این موضوع قابلیت ایجاد انقلاب سبز بعدی را دارد و آنهایی كه مهندسی ژنتیك را به شدت خطرناك می¬دانند. البته برای بررسی مزایا و خطرات مهندسی ژنتیك به اطلاعات دقیق نیاز است و در این زمینه باید بر مبنای حقایق و واقعیت¬های موجود به مردم و جامعه اطلاع رسانی نمود.”

وب لاگ “Let’s Talk About Chemistry” در مطلبی درباره ی کاربرد احتمالدر علم نوشته است که:” متاسفانه به دلیل نبود درک درست و حسابی از علم تو ولایت ما، خیلی ها نمی فهمند که وقتی می گویند احتمال وقوع زلزله بالا است به معنی پیشگویی -از جنس رمالی و جادوگری- نیست. بهرحال رفقای تهرانی این سه، چهار روز آینده مواظب خودتان باشید.” 

“زیست شناسی ساری” هم در مطلب جالبی درباره ی “اثر انگشت” این را نوشته است:”خطوط سر انگشتان آدمی تغییر نا پذیر است و از دوره ۴ ماهگی جنینی انسان تا فوت او تغییر نمی کند.بنابراین وسیله مثبت و قاطع برای شناسایی هویت انسانهامی باشد” و سرانجام “رشدفیزیک” می گوید که:”کینگ و کنت عضو انجمن معلمان علوم زمین (ESTA) هستند و می گویند برای آموزش بهتر علوم زمین روشن است که باید بین این علوم و رشته های سنتی علوم – فیزیک ، شیمی و زیست شناسی – ارتباط برقرار کرد.”تر نگه داریم. طول DNA میتوکندری در حدود ۱۶۵۷۰ جفت باز می باشد که در حدود ۶۲ ژن در آن شناخته شده است . ۲۲ ژن مربوط به ۲۲ t RNA و۲ ژن مربوط به r RNA و بقیه ژنها مسئول تولید آنزیم یا پلی پپتیدهایی هستند که در ارتباط با تولید انرژی سلولی است. به طور کلی مشخصات DNA میتوکندریال به قرار زیر است:
۱- حلقوی و دو رشته ای است. ۲- فاقد نواحی اینترون می باشد.

۳- فاقد پوشش پروتئین های هیستونی می باشد و مستقل از هسته است.
۴- جهش پذیری آن ۱۵ بار بیشتر از هسته است.
۵- DNA میتوکندریال فقط از طریق مادر منتقل می شود زیرا اسپرم ها دارای تعداد کمی میتوکندری هستند که در هنگام لقاح از بین می روند .
۶- قدرت ترمیم آن بسیار کمتر از هسته می باشد.

با توجه به جهش پذیری فوق العاده DNA میتوکندریال ممکن است در طول زندگی فرد (دوران جنینی و پس از تولد ) در DNA بعضی از میتوکندریها جهش ایجاد شود. اکثر بیماریهای میتوکندریال از نوع میوپاتی و نروپاتی (عصبی عضلانی) هستند که بیشتر اعضایی نظیر مغز- کلیه ها- عضلات- چشم- گوش داخلی و روده بزرگ را درگیر می کند زیرا مصرف ATP این اندامها زیاد است. معروف ترین بیماریهای ارثی میتوکتدریال عبارتند از:
لبراپتیک نوروپاتی (LHON ) Leber hereditary optic neuropathy که از علائم آن نابینایی تدریجی است که فرد در حدود ۲۰ سالگی بکلی نابینا می شود.
بیماری دیگر گلوتاریک اسید اوریاتیپ ۲می باشد که با علائمی مانند شلی عضلات و صورت ناهنجار و غیرطبیعی و کیست های کلیوی و عقب ماندگی ذهنی همراه است. سندروم هایی نظیر سندروم پیرسون و آکاتالاسمیا نیز اکثرا با دژنره شدن عضلات و دستگاه عصبی همراه است.

فرایند اپوپتوزیس از طریق پروتئینهای کاسپاز و طی یک سری فرایندهائی صورت میگیرد
از مهمترین و اساسی ترین اندامکهای درون سلولی دخیل در این فرایند میتوکندریها هستند ضمن اسیب dna غلظت پروتئین p53 سلول افزایش میابد و این پروتئین نیز ÷نی موسوم به bax را وادار به بیان میکند. محصول ÷ن bax پروتئین bax است. پروتئین bax در غشای خارجی میتوکندری منفذی ایجاد میکند که از خلال این منفذ سیتوکروم c خارج و زنجیره انتقال الکترون مهار میشود و در نتیجه سلول به مرگ خود نزدیک میگردد.

 

عنوان: میتوکندریها در حین فعالیت

فرمت:word

صفحات:33 صفحه

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : میتوکندریها در حین فعالیت , تحقیق , تحقیق در مورد شگفتی های زیست شناسی , تحقیق رشته زیست در مورد شگفتی های زیست شناسی , تحقیق زیست در مورد شگفتی های زیست شناسی , تحقیق فارسی , دانلود تحقیق فارسی , دانلود مقاله , دانلود مقاله رشته زیست , دانلود مقاله زیست , دانلود مقاله شگفتی های زیست شناسی , دانلود مقاله فارسی , سایت مقاله , سایت مقاله رشته زیست , سایت مقاله زیست , سایت مقال

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
proje
Google
تقریباً ۴۳٬۹۰۰ نتیجه (۰٫۵۶ ثانیه)
اگر امکان دارد آن را به فارسی ایمیل کنید
میتوکندریها در حین فعالیت - دانلود فایل - فایل ناب
pdf1.filenab.com/product-55171-maghale.aspx
مقاله میتوکندریها در حین فعالیت دارای 33 صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای مشاهده قرار داده ایم و در صورت نیاز به ...
میتوکندریها در حین فعالیت - فروش فایل های دانشجویی
irfile.blogsky.com/1395/02/20/post-6488/میتوکندریها-در-حین-فعالیت
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - فروش فایل های دانشجویی - فروشگاه تخصصی پروژه و پایان نامه , مقاله , تحقیق , سوالات , طرح توجیهی و کار آموزی.
دانلود تحقیق با عنوان ميتوکندريها در حين فعاليت (کد 1017)
esffile.ir/bankmaghale/دانلود-تحقیق-با-عنوان-ميتوکندريها-در-ح/
میتوکندریها در حین فعالیت. میتوکندریها اجزاء درون سلولی کوچکتر از میکرون هستند که نقش حیاتی تولید انرژی (ATP) درون سلول را برعهده دارند. بدکار کردن این ...
میتوکندریها در حین فعالیت - قیمت 1,800 تومان
https://selz.ir/قیمت-خرید/10672788-میتوکندریها-در-حین-فعالیت
میتوکندریها در حین فعالیت محدوده قیمت از 1800 تومان از فروشگاه فروشگاه مقاله سرا دانلود مقاله مقالات علمی.
ﻣﯿﺘﻮﮐﻨﺪرﯾﻬﺎ در ﺣﯿﻦ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ 2003 22 اﻣــﺮوزه ﺑﯿﻤﺎرﯾﻬــﺎي ﻋ
tanbal-khan.com/download.htm?id=3175
ﻣﯿﺘﻮﮐﻨﺪرﯾﻬﺎ در ﺣﯿﻦ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ. 22. ﺳــﭙﺘﺎﻣﺒﺮ. 2003. -. اﻣــﺮوزه ﺑﯿﻤﺎرﯾﻬــﺎي ﻋﺼــﺒﻲ. زﯾﺎدي وﺟﻮد دارﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﻨﻈﺮ. ﻣﯿﺮﺳﺪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑـﺪﮐﺎر. ﮐﺮدن ﻣﯿﺘﻮﮐﻨﺪرﯾﻬﺎ و درﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﺮگ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎي ﻋﺼﺒﻲ. ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ . ﻣﯿﺘﻮﮐﻨــﺪرﯾﻬﺎ اﺟــﺰاء ...
ستاد ويژه توسعه فناوري نانو | اخبار | مطالعه میتوکندریها در ...
nano.ir/index.php?ctrl=news&actn=news_view&id=26781&lang=1
۴ آبان ۱۳۸۲ ه‍.ش. - 22 سپتامبر 2003 - امروزه بیماریهای عصبی زیادی وجود دارند که بنظر میرسد نتیجه بدکار کردن میتوکندریها و درنتیجه مرگ سلولهای عصبی میباشد.
مقاله فارسی . دانلودمقاله رازهاي تازه در روند پير شدن
7maghale.test.com/prod-465074-دانلودمقاله++رازهای+تازه+در+روند+پیر+شدن.html?r...
ميتوکندريها در حين فعاليت (82/08/04 ) 22 سپتامبر 2003 - امروزه بيماريهاي عصبي زيادي وجود دارند که بنظر ميرسد نتيجه بدکار کردن ميتوکندريها و درنتيجه مرگ ...
علم ورزش | بررسی اهمیت لاکتات در ورزش و ورزشکاران
www.elmevarzesh.com/acld-lactate-and-its-importance-in-physical-activity/
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ه‍.ش. - تولید لاکتات هنگام فعالیت ورزشی الزاما" برای متابولیسم عضله ... زمانی که پیروات تولیدی از میزان پیروات ورودی به میتوکندری ها فراتر رود ...
تربیت بدنی - فیزیولوژی ورزشی 2
mdsport.blogfa.com/page/7.aspx
از آنجا که دستگاه تنفسی یا ریوی هنگام فعالیت نقش مهمی در حفظ و نگهداری هومئوستاز گازهای خون دارد درک چگونگی عمل آن حائز اهمیت است. .... میوگلوبین اکسیژن را از غشا سلول به میتوکندری منتقل می کند. .... حرارت بدن در حین فعالیت دستها و پاها:
فیزیولوژی ورزشی و فعالیت بدنی
physiologyofsport.blogfa.com/
فیزیولوژی ورزشی و فعالیت بدنی - در این وبلاگ سعی می شود مطالب مختصر و مفیدی ... عوامل مؤثر بر ظرفیت اکسایشی عضله: ۱- میزان میتوکندری ها ۲- میزان مویرگها ۳- ... ورزشکاران هوازی: در حین فعالیت از اکسیژن تنفسی برای سوزاندن مواد غذایی و ...
دانلود تحقیق در مورد میتوکندری
birdownload.epage.ir/.../module.news_Lang.fa_Page._Action.NewsBodyView_TypeI...
۱۷ آبان ۱۳۹۴ ه‍.ش. - Mar 2, 2015 - تحقیق درباره میتوکندری,میتوکندریها در حین فعالیت,میتوکندری ها,,تحقیق ... کندو جوانان نورالرضا مشهد دانلود همه چی پیشگوی بورس ...
منابع سوختی حین ورزش - علم ورزش
varzesh-elm.persianblog.ir/post/4/
۲۷ تیر ۱۳۹۰ ه‍.ش. - سهم پروتئین ها هنگام فعالیت کمتر از یک ساعت حدود 2٪ میباشد، به ... های گلیکولیتیکی زیاد و تعداد میتوکندری و آنزیم های لیپولیتیکی کم ...
تحقیق درباره میتوکندری - سایت علمی و پژوهشی آسمان - ...
www.asemankafinet.ir/post/2585/تحقیق-درباره-میتوکندری.aspx
۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ه‍.ش. - ميتوکندريها در حين فعاليت. 22 سپتامبر 2003 - امروزه بيماريهاي عصبي زيادي وجود دارند که بنظرميرسد نتيجه بدکار کردن ميتوکندريها و درنتيجه ...
پاورپوینت متابولیسم چربیها در عضله اسکلتی حین فعالیت ...
m.artisi.ir/2016/ppt-1860.html
ادامه خواندن پاورپوینت متابولیسم چربیها در عضله اسکلتی حین فعالیت ... A در طی واکنش های متابولیسمی ترکیبات مختلف در داخل میتوکندری ها تولید می شود.
[PDF]Effects of two different physical exercises on plasma levels ...
amuj.arakmu.ac.ir/files/site1/user_files.../davoodi_babak-A-10-2163-1-7362643.pdf
توسط داوودی - ‏2014 - ‏مقالات مرتبط
ﺗﺎﺛﯿﺮ دو ﺷﺪت ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺑﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﻼﺳﻤﺎﯾﯽ آدﯾﭙﻮﻧﮑﺘﯿﻦ و رزﯾﺴﺘﯿﻦ. دﺧﺘﺮان ﺟﻮان ﭼﺎق و ... ﻣﯿﺘﻮﮐﻨﺪري و ﺧﻄﺮ ﺳﺎز ﺑﺴﯿﺎري از ﺑﯿﻤﺎري. ﻫﺎي ﺷﺎﯾﻊ از ﺟﻤﻠﻪ ... و ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺗﻨﻈﯿﻢ آﻧﻬﺎ در ﺣﯿﻦ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺑﺪﻧﯽ ﺑﺤﺜﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ.
[PDF]Download (334kB) - Bushehr University of Medical ...
eprints.bpums.ac.ir/630/1/RJMS-v20n116p78-fa.pdf
توسط ترتيبيان - ‏2013 - ‏مقالات مرتبط
ﻫﻤﺰﻣﺎن ﺑﺎ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻫﻮازي ﺣﺠﻤﻲ از اﻛﺴﻴﺪان ﻫﺎ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﻲ ﮔﺮدد ﻛﻪ ﺳﻴﺴﺘﻢ اﻳﻤﻨﻲ را ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻗﺮار ﻣﻲ دﻫﺪ، ﺑﺎ اﻳﻦ ﺣﺎل اﻳﻦ ﻣﻴﺰان ﺗﺎﺛﻴﺮات ... در اﻓﺮاد ﻓﻌﺎل در ﺣﻴﻦ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ... ﺷﺮاﻳﻄﻲ ﻛـﻪ ﺣﻀـﻮر اﻛﺴـﻴﮋن در ﻣﻴﺘﻮﻛﻨـﺪري ﻫـﺎ.
میکروبیولوژی بایگانی - 7y7
7y7.ir/tag/میکروبیولوژی
ميتوکندريها در حين فعاليت. 22 سپتامبر 2003 – امروزه بيماريهاي عصبي زيادي وجود دارند که بنظر ميرسد نتيجه بدکار کردن ميتوکندريها و درنتيجه مرگ سلولهاي ...
[PDF]ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺑﺪﻧﯽ و رادﯾﮑﺎﻟﻬﺎی آزاد - دانشگاه شهید بهشتی
sbu.ac.ir/Cols/sport/.../فعالیت%20بدنی%20و%20رادیکال%20های%20آزاد.pdf
ﺷﺎﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎل ﺻﺪﻫﺎ ﻣﻄﻠﺐ و ﻣﻘﺎﻟﻪ ﻋﻠﻤﯽ راﺟﻊ ﺑﻪ اﺛﺮات ﻣﺘﻔﺎوت ورزش و ﻓﻌﺎﻟﯿﺘﻬﺎی ﺑﺪﻧﯽ در ﮐﺘﺐ. وﻣﺠﻼت ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن ﺧﻮاﻧﺪه ﺑﺎﺷﯿﺪ .... ﻣﯿﺘﻮﮐــﻨﺪرﯾﻬﺎ. (. ﻣﯿﺘﻮﮐـﻨﺪرﯾﻬﺎ ﺟﺎﯾـﯽ ﻫﺴـﺘﻨﺪ ﮐـﻪ اﮐــﺜﺮ. رادﯾﮑﺎﻟﻬـﺎی آزاد ﺗﻮﻟـﯿﺪ ﻣـﯽ ﺷﻮﻧﺪ. ) اﺳﺖ . DNA. ﻣﻮﺟـﻮد در دﯾﮕـﺮ ﻗﺴﻤﺘﻬﺎی ﺳﻠﻮل .... راه دوم ﺗﻮﻟـﯿﺪ رادﯾﮑﺎﻟﻬـﺎی آزاد در ﺣﯿـﻦ. ورزش ارﮔﺎﻧﻬﺎ.
Comments - Facebook
https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1589434287950028&id...
تاثیر : میزان تحرک و انعطاف پذیری زنان حین فعالیت ورزشی بیشتر ازمردان می شو د ... 11 تفاوت :تعداد میتوکندری هر فیبر عضله در زنان کمتر از مردان است م.
[DOC]سازگاری با تمرینات قدرتی وافزایش قدرت ممکن است بدلیل ...
www.uma.ac.ir/find.php?d=1.12.59.fa
6)تارهای st ا ستقامت هوازی بیشتری دارند وبرای فعالیت های استقامتی با شدت کم ...... سلول های عضله قلب متشکل از تعداد زیادی میتوکندری است ، به طوری که این ...
سر وقت غذا بخورید تا سالم بمانید - باشگاه شیمی دانان جوان ...
ichemistry.ir/time-to-eat-to-stay-healthy/
رتبه: ۳ - ‏بازبینی توسط Ichemadminfa
۹ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - ... شیمی دانان جوان ایران، به گفته محققان از آنجائیکه میتوکندری، نیروگاه سلول های ... اگر ما از زمان بندی فعالیت های سلولی خود آگاه باشیم، ممکن است بتوانیم ... برچسب‌هاeat, health, healthy, time to eat, تغذیه, سالم, سالم ماندن, سر وقت ...
گروه آموزشی تربیت بدنی ایجرود - تفاوتهای فیزیولوژیکی ...
tarbiat5734.blogfa.com/post-14.aspx
تاثير : ميزان تحرک و انعطاف پذيري زنان حين فعاليت ورزشي بيشتر ازمردان مي شو د ... 11 تفاوت :تعداد ميتوکندري هر فيبر عضله در زنان کمتر از مردان است م.
9 روش برای افزایش توانایی مغز و بالا بردن سطح هوش | سازمان ...
oerp.ir/article/1507
۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ه‍.ش. - ... جنوبی نشان داد که در زمان فعالیت بدنی، میتوکندری (ساختار کوچکی در سلول‌ها ... فعالیت بدنی تنها راه افزایش کارایی سلول‌های خاکستری مغز نیست، شیوه ...... آنها حین آزمایش های متفاوت، به مدرکی که ثابت کند این افراد از ضریب ...
تربیت بدنی و علوم ورزشی - متابولیسم انرژی در زمان ورزش
m-sports.blogfa.com/post/305
در طول فعالیت هوازی NAD توسط اکسیداسیون در میتوکندری دوباره تولید میشود. سه راه برای این کار وجود دارد. اولی واکنشی است که اگزالواستات را به مالات تبدیل ...
[PPT]در زمان فعالیت ورزشی
https://bayanbox.ir/.../سازگاری-های-متابولیکی-نسبت-به-فعالیت-ورزشی-شدید.ppt...
10)در زمان فعالیت ورزشی ... 15)تنظیم متابولیک طی فعالیت ورزشی شدید(HIE) .... به دلیل اکسیداسیون بیشتر چربی)سیترات میتوکندری خارج و منجر به افزایش ...
[PPT]تمرین استقامتی،انباشت لاکتات خون هنگام فعالیت ورزشی را ...
www.evarzesh.ir/Downloads/Lactate_Threshold.pps
غلظت لاکتات خون هنگام فعالیت های ورزشی کم شدت اگر افزایش یابد، خیلی کم است .... (1); تمرین هوازی، تراکم میتوکندری رادرعضلات اسکلتی دارای تمرین استقامتی ...
[PDF]ﭼﺮﺑﻲ و ﻛﺮﺑﻮﻫﻴﺪرات ﺣﻴﻦ ﻮن ﻴ ﺪاﺳ ﻴ اﻛﺴ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﮔﺮم ﻛﺮدن ﺑﺎ
www.ensani.ir/storage/Files/20130218140005-9762-127.pdf
ﭼﺮﺑﻲ و ﻛﺮﺑﻮﻫﻴﺪرات ﺣﻴﻦ. ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻓﺰاﻳﻨﺪ. ة. واﻣﺎﻧﺪه. ﺳﺎز در ﺑﺎزﻳﻜﻨﺎن ﺗﻤﺮﻳﻦ. ﻛﺮد. ة. ﻓﻮﺗﺒﺎل. ورﻳﺎ ﻃﻬﻤﺎﺳﺒﻲ. 1 .... ﻣﻴﺘﻮﻛﻨﺪري ﻣﻤﺎﻧﻌﺖ. ﺑﻪ. ﻋﻤﻞ. آورد ... اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن ﭼﺮﺑﻲ و ﻛﺮﺑﻮﻫﻴﺪارت ﺣﻴﻦ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ واﻣﺎﻧﺪه ﺳﺎز. اﻧﺠﺎم. ﺷﺪه.
غذاهایی که باعث افزایش استقامت هنگام ورزش می‌‌شوند - الو دکتر
www.alodoctor.ir/news/.../غذاهایی-که-باعث-افزایش-استقامت-هنگام-ورزش-می-شوند
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - برای افرادی که حین ورزش دچار واکنش‌های آلرژیک می‌شوند٬ کوئرستین می‌تواند با ... در واقع این ماده می‌تواند میتوکندری جدید در سلول‌های بدن بسازد و ظرفیت ... است؛ کاتچین ترکیبی است که باعث افزایش فعالیت متابولیسم می‌شود.
نوشیدنی ها و خوراکی های مفیدبرای ورزشکاران - تغذیه و سلامت
behsite.ir/content/articles/sport/2134/
... رعایت کنیم و انرژی کاافی دریافت کنیم تا سطح فعالیت وتمرینات خود را حفظ نماییم ... و عملکرد میتوکندری ها را بهتر میکند از طرفی نیز میتوکندری ها در تولید انرژی ... 2)نوشیدنی های طبیعی (آب هویج-آب پرتقال):بدلیل آنکه حین ورزش رادیکال های ...
ساختار و عملکرد طبیعی قلب و عروق
www.scipost.ir/wiki/ساختار+و+عملکرد+طبیعی+قلب+و+عروق
۳ دی ۱۳۹۱ ه‍.ش. - این خون در حین دیاستول بطن ، از طریق دریچه باز میترال وارد بطن چپ می شود . .... اکسیداتیو آدنوزین دی فسفات (ADP) در میتوکندری های فراوان سلول به دست می ... CO طبیعی در حالت استراحت L/min 6-4 است که هنگام فعالیت فعالیت ...
[PPT]تغذیه ورزشی استقامتی
ssu.ac.ir/cms/fileadmin/user_upload/.../taghzie.../taghzie_varzeshi_esteghamati.ppt
این تحقیق نشان داد مصرف نوشیدنی حاوی کربوهیدرات در حین فعالیت، میزان .... کمپلکس اسید چرب کوآنزیمن A نمی تواند از غشای میتوکندری عبور کند اسید چرب از ...
vareshechelav(وارش چلاو) - مروری بر جنبه های متابولیکی و ...
www.vareshechelav.blogfa.com/post-21.aspx
بطوری که کودکان قبل از بلوغ دارای برون ده قلبی کمتر وسطح فعالیت ... بنابراین آگاهی از تغییرات فیزیولوژیکی در دوران قبل، حین و بعد از بلوغ برای تعیین ... I) در عضلات، 2) تراکم زیاد میتوکندری در سارکوپلاسم، 3) افزایش غلظت و فعالیت ...
[DOC]RNA silencing of genes involved in Alzheimer's ... - IBB - ...
www.ibb.ut.ac.ir/biochemistry%20seminar/mohammadian.docx
از طرف دیگر به دلیل اهمیت فعالیت میتوکندری در نورون ها ، فعالیت این اندامک سلولی نیز با استفاده از ارزیابی های بیوشیمیایی و اندازه گیری میزان تولید پراکسید ...
فیزیولوژی ورزش - متابوليسم چربي در حين فعاليت هاي ...
sportphysiologist.blogfa.com/post-38.aspx
متابوليسم چربي در حين فعاليت هاي استقامتي. تري اسيل گليسرول هاي آندوژن منبع مهمي از سوخت براي تمرينات استقامتي مي باشند. كاتكولامين ها در پاسخ به ورزش ...
میتوکندری | Filepark
filepark.ir/tag/میتوکندری
پایان نامه رشته پزشکی ساختار ميتوكندري در انسان و نقش آن در ايجاد بيماريهاي مختلف ميتوكندري. Published 17 days .... ميتوکندريها در حين فعاليت. Published 20 ...
همه چيز درباره چربي سوزي و چربي سوزها [بایگانی] - سایت ...
forum.bodybuilder.ir › سایت بدنساز › تریبون آزاد › مباحث مختلف در مورد مكمل ها
۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ ه‍.ش. - 100+پست - ‏51 نویسنده
از آنجائی که اکسید شدن چربی در داخل میتوکندری به-وسیله پروسه بتا .... در حين فعاليت و کار شديد و يا قبل از آن از مصرف اين مکمل خودداري کنيد.
نقش تخمک در تعیین جنسیت : سایت پزشکان بدون مرز
www.pezeshk.us/?p=29397
۱۷ اسفند ۱۳۹۱ ه‍.ش. - اسپرم های مولد پسر، در محیط‌های قلیایی، فعالیت بهتری دارند و ... اسپرم ضروری است و اسپرم های X میتوکندری بیشتری از اسپرم های Y حمل می کنند.
تولید انرژی در عضلات (منابع انرژی در عضله)
vista.ir/article/356481/تولید-انرژی-در-عضلات-(منابع-انرژی-در-عضله)
انجام فعالیت های ورزشی به توانایی عملی تک تک سلول های بدن مانند سلول های ... طریق متابولیسم هوازی تأمین شود و روند تولید انرژی در داخل میتوکندری صورت می گیرد . .... مجری سیمای خراسان رضوی حین برگزاری همایش تجلیل از کارگران نمونه شهرستان ...
[PDF]تغذیه و ورزشکاران
www.pogc.ir/Portals/0/maghalat/890725.12.pdf
دﺳﺖ آورد، ﺑﻪ ﻋﺒﺎرت دﻳﮕﺮ، ﺗﻤﺮﻳﻦ اﺳﺘﻘﺎﻣﺖ ﻫﻮازي ﺗﺸﻜﻴﻞ ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ ﻣﻴﺘﻮﻛﻨﺪري و آﻧﺰﻳﻢ ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ. ﻫﺎي آﻛﺴﻲ داﺗﻴﻮ .... رﺳﺪ ﻛﻪ ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ ﻣﺼﺮﻓﻲ ﺗﺤﺖ ﻋﻨﻮان ﺳﻮﺧﺖ ﺑﺪن در ﺣﻴﻦ اﺟﺮاي ﻓﻌﺎﻟﻴﺘﻬﺎي ﺑﻲ. ﻫﻮازيِ. درازﻣﺪت ﻣﺜﻞ ...
(Genetics Forum): تنبلی می تواند عامل ژنی داشته باشد - ...
lms.bums.ac.ir/mod/forum/discuss.php?d=2140
... kinase (AMPK را کنترل می کند؛ آنزیمی که زمان فعالیت های ورزشی فعال می شود. ... به گفته محققان، انسان در حین ورزش میتوکندری بیشتری در ماهیچه های خود تولید ...
[PPT]ميزان مصرف
www.ifsm.ir/Media/NewsAgency/22199/2.pptx
افزايش پروتئين‌هاي ميتوكندري‌ها در سلولهاي عضلاني در تمرينات استقامتي. نقش پروتئين‌ها در .... دفع حرارت بدن در حين فعاليت های ورزشی. Physiological Effects of ...
[PDF]اصل مقاله (180 K) - سوخت و ساز و فعالیت ورزشی
jme.guilan.ac.ir/pdf_689_1c94b00c7b037132d3d24b47e80b6349.html
ﻻﮐﺘﺎت ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ ﺷﺎﺧﺺ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺣﯿﻦ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻧﻘﺶ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ... اﻧﺘﻘﺎل ﻓﺴﻔﺎت ﭘﺮ اﻧﺮژي را ﺑﯿﻦ ﻣﯿﺘﻮﮐﻨﺪري و ﺳﺮ ﻣﯿﻮزﯾﻦ ﺳﺮﻋﺖ ﻣـﯽ ... ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت زﯾﺎدي در ﻣﻮرد اﺛﺮات ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﻄﺢ ﻻﮐﺘﺎت ﺣﯿﻦ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ.
[PPT]عضلات اسکلتی
www.aikia.ir/fa/downloads/finish/1-downloads/40-/0.html
اینکه انتقال لاکتات حین فعالیت ورزشی تغییر می کند یا بلافاصله پس از آن هنوز مشخص .... انتقال لاکتات به درون میتوکندری تبدیل به پیروات برای متابولیسم.
فیزیولوژی ورزشی قلب عروق و تنفس
mohsendavoodi.blogfa.com/
نکته حائز اهمیت در رابطه با مطالعه اثرات فعالیت های ورزشی بر روی قلب و عروق اینست که عوامل اثر ..... با وجود این، به نظر می رسد VO₂هنگام فعالیت ورزشی بیشینه متناسب با رشد کودک افزایش می یابد که ..... كه در حین انجام آن، طول عضله تغییر نمی كند. ..... میتوکندری های درون یاخته عضلانی،محلی که درآنجابه مصرف می رسد،شرکت دارد.
[PDF]ﻣﻴﻮﻩ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻧﻔﺲ ﻣﻲ ﻛﺸﻨﺪ!
www.ettelaat.com/etHomeEdition/elmi/1/66.pdf
ﺗﻐﻴﻴﺮﺍﺗﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺣﻴﻦ ﺭﺳﻴﺪﮔﻲ ﺭﻭﻱ ﻣﻲ ﺩﻫﺪ. ﻣﻴﻮﻩ ﻫﺎ ﻭ ﺳﺒﺰﻱ ... ﻋﻤﺪﻩ ﺗﺮﻳﻦ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﻴﻜﻲ ﻛﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ. ﻣﺤﺼﻮﻝ ﻧﻴﺰ ... ﻣﻴﺘﻮﻛﻨﺪﺭﻱ) ﺩﺭ ﻣﻴﺘﻮﻛﻨﺪﺭﻱ ﺳﻠﻮﻝ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻣﺴﺌﻮﻝ ﻋﻤﻞ ﺗﻨﻔﺲ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﻨﺪ. ﺷﺪﺕ ﺗﻨﻔﺲ، ﺑﻪ ...
زیست شناسی - پارس نویس بزرگترین فروشگاه مقاله فارسی ...
www.parsnevis.com/category/زیست-شناسی/
۳۲ صفحه میتوکندری: میتو کندری ها اندامک های سیتوپلاسمی کاملا مشخص می باشند که .... ۳۱ صفحه میتوکندریها در حین فعالیت ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۳ – امروزه بیماریهای ...
باشگاه اندیشه › چرایی و چگونگی کار عضلات،بایدها و نبایدها
www.bashgah.net/fa/content/show/31368
عضلات اسکلتی را می توان آگاهانه کنترل کرد، در حالی که دو نوع دیگر فعالیت ..... سالمندان، باعث بهبود روند عملکرد میتوکندری ها و افزایش قدرت بدنی و عضلانی آنها می شود. ... با نوشیدن آب قبل از فعالیت و هر15 دقیقه یک بار در حین فعالیت می توان از ...
دیابت - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/دیابت
همچنین می‌توان با کنترل منظم قند خون در زمان فعالیت یا در زمان بیماری، میزان .... جهش‌های نقطه‌ای روی دی‌ان‌ای میتوکندریها که به طور انحصاری از مادر به ارث می‌رسد این ... بسیاری از بیماران به طور اتفاقی در یک آزمایش یا در حین غربالگری شناسایی می‌شوند.
زیست دبیرستان - پاسخ فعالیت های زیست شناسی سال دوم
biology2.blogfa.com/page/bio2.aspx
برای رفع این مشکل باید فعالیت تا حد ممکن در محیط سترون انجام شود. .... 2- چون میتوکندری ها انرژی تولید می کنند بنابراین در سلول هایی که فعالیت بیش تری دارند ...
دنیای ورزشهای رزمی - Blogfa
jahanerazmi.blogfa.com/9004.aspx
در یک دونده ماراتن در حین فعالیت شدید بازدهی قلب از 5/5 لیتر در دقیقه به 30 .... 1-افزایش تعداد فیبرها یا تارهای ماهیچه ای ، 2- افزایش تعداد و اندازه میتوکندری یا ...

    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
صفحهٔ بعدی
ناشناس - استفاده از موقعیت مکانی دقیق
 - بیشتر بدانید  
راهنما ارسال بازخورد حریم خصوصی شرایط

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5836
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 13
  • آی پی امروز : 343
  • آی پی دیروز : 85
  • بازدید امروز : 1,043
  • باردید دیروز : 261
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9,834
  • بازدید ماه : 15,537
  • بازدید سال : 100,193
  • بازدید کلی : 1,535,902