loading...
دانلود پایان نامه و پروژه
یگانه عربخانی بازدید : 78 دوشنبه 27 دی 1395 نظرات (0)

بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی

بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتیدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 36 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 76

پایان نامه بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی در 76 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی


 

مقدمه

 

نیروگاه شهید بهشتی لوشان كه در كیلومتر 90 جاده رشت به تهران قرار دارد ، این نیروگاه تشكیل شده از چهار واحد كه دو واحد آن بخار و دو واحد آن گازی می باشد . تولیدی واحد بخار هر كدام mw120 و در مجموع  mw 240 می باشد و تولیدی واحد گازی هر كدام mw 60 كه در مجموع mw 120 می باشد. حال توضیحاتی مختصر و مفید راجع به واحد های بخار می پردازیم .

 

واحد بخار در مجموع تشكیل شده از بویلر ، توربین و الكتریك یا ژنراتور كه از ابتدا شرحی در رابطه با بویلر و بعد توربین و بعد ژنراتور می پردازیم.

 

 

فصل اول

 

بویلر

 

1-وظیفه دیگ بخار

 

همانطور كه در توضیح داده شد در ابتدا وظیفه دیگهای بخار تولید بخار جهت به حركت درآوردن موتورهای بخار نظیر موتور وات برای انواع كارهای صنعتی بوده است كه می توان موتورهای بخار قطارها یا پمپ ها را مثال زد. ولی پس از كشف موتورهای دیزل و همچنین موتورهای الكتریكی موتورهای بخار مورد استفاده ای نداشته و لذا نیروگاهها بكار می روند. بنابراین در عصرل حاضر دیگهای بخار با استفاده از سوخت های فسیلی و یا اتمی وظیفه تامین بخار را برای نیروگاههای برق عهده دارد هستند.

 

 

 

 

 

2-اساس كار دیگهای بخار :

 

در ابتدا آب تغذیه ای وارد مخزن استوانه ای شكل به نام درام شده و پس از طی لوله های پائین آورنده وارد لوله های دیواره ای می شود . در این محوطه درجه حرارت آب دائماً اضافه شده تا حدی كه به نقطه جوش می رسد و سپس مقداری بخار در لوله های ایجاد می گردد. در نهایت مخلوط آب و بخار وارد همان مخزن استوانه ای شده و توسط تجهیزات مخصوصی در این مخزن بخار ها جدا شده و آبها مجدداً مسیر فوق الذكر را ادامه می دهد . بخارها پس از خروج از این مخزن وارد لوله ها معمولاً در معرض حرارت ناشی از دود بویلر قرار دارند. بنابراین به درجه حرارت بخار داخل آنها افزوده می شود و در نهایت به صورت بخار خشك این لوله ها را ترك نموده و به طرف توربین هدایت می گردند.

 

3-اجزاء دیگ بخار

 

ابتدا به شرح اجراء دیگ بخار كه در مسیر آب و بخار قرار دارند می پردازیم :

 

 اكونومیزر                                                    ECONOMIZER

 

اكونومیزر حاوی تعدادی لوله موادی است كه در آخرین مراحل دود خروجی از بویلر قرار دارند . داحل این لوله ها آب تغذیه ورودی به بویلر جریان دارد . این آبها مادامی كه لوله های اكونومیزر را طی می نمایند . حرارت دود را جذب نموده و سپس به سمت درام هدایت می گردند. اساس كار این اكونومیزر و بطور كلی نامگذاری آن  بر این است كه در واقع درآن از حرارت دود استفاده می شود كه در بویلر های قدیمی این حرارت بوسیله دود و بدون استفاده از دودكش دیگ خارج می گردید. بنابراین راندمان بویلرهای قدیمی كمتر از بویلر های جدید كه اكونومیزر در آن بكار رفته است می باشد . بنابراین مهمترین فلسفه وجودی اكونومیزر در داخل دیگهای بخار بالا بردن راندمان دیگ بخار و بطور كلی نیروگاه می باشد .

 

 4-لوله های دیوراه ای و محوطه احتراق

 

همانطور كه از نام محوطه احتراق پیداست ،فضایی است كه عمل احتراق در آن صورت می گیرد. اطراف این محوطه عموماً تعداد زیادی لوله های موازی نزدیك به هم كه لوله ها دیواره ای موسوم هستند پوشیده شده است . بخشی از حرارت حاصل از احتراق از طریق تشعشعات و جابجایی به این لوله ها منتقل می گیرد. این لوله ها نیز حرارت را بوسیله هدایت ،به آب داخل خود منتقل می نمایند . بنابر این در كوره هر سه نوع انتقال حرارت با یكدیگر انجام می گیرند حاصل این تبادل حرارت جذب حرارت توسط آب داخل لوله ها و تبدیل آن به بخار است به عبارت دیگر كلیه بخار تولیدی دیگ در این لوله های دیواره ای باعث خنك شدن فضای اطراف كوره می شوند و لذا مشكلی از نظر عایقكاری دیواره ای اطراف محفظه احتراق پیش نخواهد آمد به عبارت دیگر لوله ها دیواره ای همانطور كه از نامشان پیداست دیواره كوره را تشكیل داده و با حذب حرارت و انجام آن به آب داخل خود دیواره كوره را خنك می نمایند .

 

در گذشته دیوارهای اتاق احتراق از آجرنسوز ساخته می شدند كه بعلت حرارت زیاد در این محوطه به سرعت خراب می شدند.این اشكال در عصرحاضر بوسیله لوله های دیواره ای خنك شونده با آب(لوله های دیواره ای ذكر شده)حل شده است.

 

 

قسمتی از محوطه احتراق دیك

 

در شكل سعی شده است بطور بسیار ساده ای قسمتی از محوطه احتراق نشان  داده شود.همانطوریكه ملاحظه می شودبین لوله های دیواره ای یك نوار فلزی كه بهfinموسوم است قرار دارد.این فین رابط بین لوله ها بوده وهمچنین از نظرتبادل حرارت نیز نقش مؤثری بعهده دارد.

 

همواره جریان آب در داخل لوله های دیواره ای از پایین به بالا است.هر چه آب درطول كوره به طرف بالا حركت می نماید حرارت بیشتری جذب نموده ودر نتیجه بخار بیشتری تولید می گردد.در بویلر های گردش طبیعی این حركت به صورت طبیعی(بخاطر اختلاف دانسیته آب بین ولوله های پایین آورنده ودیواره ای)انجام می گیرد ولذا در خاتمه لوله های دیواره ای مخلوطی از آب وبخار موجود خواهد بود.كه به محض ورود به درام آب وبخار از یكدیگرجدا می شوند.در بریلر های گردش اجباری جریان آب در داخل لوله های دیواره ای  به كمك یك پمپ كه در مسیرلوله های پایین آورنده نصب است انجام می گیرد ،در این نوع بویلرطراحی مجموعه محوطه احتراق ولوله های دیواره ای به نحوی است كه كلیه آبهای موجود در لوله های دیواره ای پس از طی محوطه احتراق به بخار تبدیل شده ومستقیماً به سوپرهیترها هدایت می گردند.ولذا ساختمان درام از این نوع بریلرها قابل حذف خواهد بود.

 


 

ضعیف پائین آمده و از طرف دیگر درجه حرارت كندانسه اصلی موجود در مدار افزایش می یابد .

 

1-              هیتر بخارهای خروجی از ایجكتورها (AgH ):

 

نقش ایجكتورها بعداً توضیح داده خواهد شد در این هیتر نیز به كمك بخارهای خروجی از سیستم ایجكتورها درجه حرارت مندانسه اصلی بالا    می رود . بخار تقطیر شده در این قسمت وار كندانسور می گردد .

 

 

 

4-هیترهای A1 تا A3 :

 

در این هیترها كه جزء هیترهای اصلی مدار می باشند ، به كمك بخارهای بیرون كشیده شده از طبقات مختلف توربین درجه حرارت كندانسه اصی بالا می رود .  بخار تقطیر شده در هیتر A3 وارد هیتر A2 و بخار تقطیر شده در هیتر A2 وارد هیتر A1 و مجموعه این كندانسه ها ، از طریق هیتر A1 ، از كولر كندانسه كه قبلاً توضیح داده شد عبور كرده و نهایتاً به  كندانسور     می ریزد . لازم به توضیح است كه درجه حرارت و فشار این كندانسه با اندازه ای نیست كه بتواند مستقیماً وارد كندانسور شود و به علت بالا بودن درجه حرارت آن (نسبت به محیط درون كندانسور ) وارد نمودن آن به كندانسور باعث افزایش درون كندانسور و تریپ كردن واحد می گردد . به این علت در كنار كندانسور از عدد لوله موسوم به Flash pipe استفاده شده كه در این لوله ها كندانسه خروجی از هیترها به علت تغییر فشار ناگهانی انبساط      می یابد . بخار متصاعد شده از قسمت فوقانی لوله وارد كندانسور شده و مایع موجود در پائین لوله ، هات ول می ریزد. در این لوله ها از مكانیزم پاشش آب جهت خنك نمودن آب و بخار انبساط یافته استفاده شده است.

 

كندانسه اصلی پس از عبور از هیتر A3 وارد دی ارایتور می شود. در ارایتور مانند یك هیتر : عمل می كند و از طرف دیگر هوا زدایی از آب را بر عهده دارد. بدین ترتیب كه آب و بخار با یكدیگر مخلوط شده و درجه حرارت آب بالا می رود. نحوه مخلوط شدن آب و بخار بطریق خاصی صورت می گیرد كه بعداً توضیح داده خواهد شد. (بر اثر بالا رفتن درجه حرارت آب ، میزان حلالیت هوا در آب كاهش می یابد و بدین ترتیب براحتی هوای موجود در آب جدا گشته و به اتمسفر می رود). آبی كه از این پس آب تغذیه نامیده  می شود توسط دو عدد پمپ تغذیه بویلر كه هر كدام می توانند 60% دبی را در حالت بار كامل تامین كنند بطرف بویلر فرستاده می شود. در مسیر آب تغذیه بطرف بویلر دو عدد هیتر فشار قوی A5,A6 قرار دارد. در این هیترها توسط بخار خروجی از توربین درجه حرارت آب تغذیه بالا می رود. كندانسه خروجی از هیتر A6 وارد هیتر A5 گشته و سپس به همراه كندانسه هیتر A5 وارد فیدواتر بانك می گردد.

 

آب تغذیه پس از ترك هیتر A6 وارد بویلر می گردد. در این قسمت بخار مورد نیاز واحد تامین گشته و در قسمت خروجی از بویلر ، بخار با شرایط مورد نظر وارد توربین فشار قوی می گردد كه درجه حرارت و فشار بخار را تا مقدار مورد نظر كاهش می دهد و سپس وارد یك هدر بنام هدر بخار كمكی می كند. از بخار این هدر استفاده های گوناگونی می شود كه یك انشعاب آن مربوط به بخار مورد نیاز سیستم ایجكتورها است.

 

پس از توضیحات اجمالی فوق لازم است كه عملكرد اجزای سیكل بطور دقیق تر مورد بررسی قرار گیرد . برای این منظور اجزای سیكل بصورت زیر بسته بندی شده اند كه هر كدام بطور جداگانه توضیح داده خواهند شد.

 

1- پمپها     2- هیترها     3-كندانسور بخار های نشتی از توربین

 

4-ایجكتور هوا   5-كولر كندانسه

 

 


فهرست مطالب

 

 

 

فهرست ۱

 

مقدمه ۲

 

فصل اول ۳

 

بویلر ۳

 

۱-وظیفه دیگ بخار ۳

 

۲-اساس کار دیگهای بخار : ۴

 

۳-اجزاء دیگ بخار ۴

 

اکونومیزر                                  ECONOMIZER 4

 

4-لوله های دیوراه ای و محوطه احتراق ۵

 

قسمتی از محوطه احتراق دیک ۶

 

در شکل سعی شده است بطور بسیار ساده ای قسمتی از محوطه احتراق نشان  داده شود.همانطوریکه ملاحظه می شودبین لوله های دیواره ای یک نوار فلزی که بهfinموسوم است قرار دارد.این فین رابط بین لوله ها بوده وهمچنین از نظرتبادل حرارت نیز نقش مؤثری بعهده دارد. ۶

 

درام ۸

 

الف:عمل نمودن به عنوان یک مخزن ذخیره ای جهت دیگ بخار ۸

 

مقطع درام ۱۰

 

سوپر هیتر ؛ ۱۰

 

دی سوپر هیتر :          Desuper heeter 12

 

دی سوپر هیتر ۱۳

 

ری هیتر                 Reheater 14

 

5- مسیر آب و بخار در داخل دیگ بخار : ۱۵

 

۱-فن یا دمنده هوا   Forced Draught Fan 17

 

2-گرم کن بخاری ۱۸

 

ساختمان ساده یک گرم کن بخاری ۱۹

 

۳- ژنکستروم یا گرم کن دوار هوا ۱۹

 

۴- دریچه های کنترل هوا یا دامپرها ۲۰

 

۵-گردش دهنده مجدد دود ۲۱

 

۶-فن مکش دود از بویلر ۲۱

 

۷- دود کش ۲۲

 

۸-توضیح در خصوص مسیر هوا و دود در داخل دیگ بخار ۲۲

 

فصل دوم ۲۴

 

توربین ۲۴

 

۱-سیکل آب و بخار ۲۴

 

۱-پمپهای کندانسه اصلی : ۳۴

 

۲-پمپهای تغذیه بویلر : ۳۴

 

۲-دیاگرام تاسیساتی پمپها : ۳۵

 

۳-پمپهای تغذیه بویلر : ۳۸

 

دیاگرام تاسیساتی پمپهای تغذیه بویلر ۳۸

 

۲- سیستم روغنکاری ۴۳

 

۳-هیتر ها : ۴۶

 

دی اریتور ، فید واتر و انشعابات مربوط ۵۲

 

۵- ایجکتور ۶۴

 

مدار مربوط به ایجکتور ۶۶

 

۶- کولر کندانسه : ۶۷

 

درجه حرارت آب تغذیه در ورود : ۶۸

 

۷- هدر بخار کمکی : ۶۸

 

فصل سوم ۷۲

 

مقدمه فصل سوم: ۷۲

 

۱-اصول یک ژنراتور ساده : ۷۴

 

۲- ساختمان ژنراتور ۷۷

 

۳- سیستم های خنک کنندگی ژنراتور ۷۹

 

۴-مشخصات ژنراتور : ۸۱

 

۵- سیستمهای حفاظتی ژنراتور ۸۲

 

لزوم وجود سیستمهای حفاظتی ۸۲

 

نحوه قرار گرفتن سیستم های حفاظتی ۸۴

 

منابع ۸۹

 

 

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی , پایان نامه بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی , مقاله بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی , پروژه بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی , تحقیق بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی , دانلود پایان نامه بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


Screen-reader users, click here to turn off Google Instant.
Google
About 99,300 results (0.58 seconds)

Did you mean: بررسی كاركرد نیروگاه بخار شهید بهشتی
Search Results
بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی - فروشگاه فایل رایگان
tahghigh20.filenab.com/product-63382-بررسي-كاركرد-نيورگاه-...
Translate this page
بازدید: 12 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 36 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 76. پایان نامه بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی در 76 صفحه ورد قابل ویرایش ...
بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی - فروشگاه فایل اهورا
ahorafile.ir/product-63382-بررسي-كاركرد-نيورگاه-بخار-شهيد-به...
Translate this page
بازدید: 2 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 36 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 76. پایان نامه بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی در 76 صفحه ورد قابل ویرایش ...
بررسی کارکرد نیورگاه بخار شهید بهشتی | کانال مقاله!
mobile.articlechannel.ir/articles/10330
Translate this page
Sep 7, 2016 - بررسی کارکرد نیورگاه بخار شهید بهشتی. مقدمه. نیروگاه شهید بهشتی لوشان که در کیلومتر 90 جاده رشت به تهران قرار دارد، این نیروگاه تشکیل شده ...
بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی
nabproje.rozblog.com/.../-بررسی-كاركرد-نیورگاه-بخار-شهید-بهش...
Translate this page
Oct 2, 2016 - بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی دسته: فنی و مهندسی بازدید: 3 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 36 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 76 پایان ...
بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی | بیسترینها
qaem.bistarinha.xyz/.../بررسی+كاركرد+نیورگاه+بخار+شهید+بهش...
Translate this page
پایان نامه بررسي كاركرد نيورگاه بخار شهيد بهشتي در 76 صفحه ورد قابل ویرایش ... نیروگاه شهيد بهشتي لوشان كه در كیلومتر 90 جاده رشت به تهران قرار دارد ، این ...
بررسی كاركرد نیورگاه بخار شهید بهشتی | بیسترینها
nex1reader.bistarinha.xyz/.../بررسی%20كاركرد%20نیورگاه%20ب...
Translate this page
Nov 16, 2016 - پایان نامه بررسي كاركرد نيورگاه بخار شهيد بهشتي در 76 صفحه ورد قابل ... نیروگاه شهيد بهشتي لوشان كه در كیلومتر 90 جاده رشت به تهران قرار دارد ...
دانلود تحقیق در مورد ﮐﺎرﮐﺮد ﻧﯿرﻮﮔﺎه ﺑﺨﺎر ﺷﻬﯿﺪ ﺑﻬﺸﺘﯽ
nirogah-bokha-t.lel.ir/
Translate this page
Sep 1, 2016 - پایان نامه بررسی کارکرد نیروگاه بخار شهید بهشتی … برای دانلود مشاهده توضیحات کامل و فهرست مطالب پایان نامه بررسی کارکرد … تحقیق در مورد ...
کارکرد نیروگاه بخار شهید بهشتی | شبکه مقاله
articlenetwork.ir/p=41261
Translate this page
Oct 21, 2016 - دانلود پروژه کارکرد نیروگاه بخار شهید بهشتی ... بر عملکرد تجهیزات نیروگاه بخار و بررسی تاثیرات آن روی طراحی تجهیزات دسته: فنی و مهندسی ...
[PDF]PDF[کارکرد نیروگاه بخار شهید بهشتی] شبکه مقاله
articlenetwork.ir/pdf=41261
Translate this page
ﺻﻔﺤﻪ 1 2016-12-08 داﻧﻠﻮد ﺷﺪه در ﺗﺎرﯾﺦ ﮐﺎرﮐﺮد ﻧﯿﺮوﮔﺎه ﺑﺨﺎر ﺷﻬﯿﺪ ﺑﻬﺸﺘﯽ. ﮐﺎرﮐﺮد ﻧﯿﺮوﮔﺎه .... ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﺰﯾﻨﻪ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﮔﺎز SO2 از ﻧﯿﺮوﮔﺎه ﺷﻬﯿﺪ رﺟﺎﯾﯽ ﭼﮑﯿﺪه ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺮق ﻓﻮاﯾﺪ زﯾﺎدی ﺑﺮای ﺟﺎﻣﻌﻪ دارد و. در ﻋﯿﻦ ﺣﺎل ...
دانلود فایل ( کارکرد نیروگاه بخار شهید بهشتی) – یونیک مقاله
www.uniarcpapert.ir/article7985.html
Translate this page
Jan 6, 2017 - نام محصول دانلودی: کارکرد نیروگاه بخار شهید بهشتی ... برترین پکیج پایان نامه بررسی نگرش دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی پیرامون عوامل موثر ...
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5836
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 83
  • تعداد اعضا : 13
  • آی پی امروز : 299
  • آی پی دیروز : 188
  • بازدید امروز : 502
  • باردید دیروز : 396
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 898
  • بازدید ماه : 898
  • بازدید سال : 101,609
  • بازدید کلی : 1,537,318