loading...
دانلود پایان نامه و پروژه
یگانه عربخانی بازدید : 129 دوشنبه 27 دی 1395 نظرات (0)

بررسی برق میدان الكتریكی

بررسی  برق میدان الكتریكیدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 376 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 66

پروژه بررسی برق میدان الكتریكی در 66 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

بررسی  برق میدان الكتریكی

 

تنها جملات خطی در میدان الكتریكی حفظ شده اند ، و فركانسهای زاویه ای  به نوسانات طبیعی مربوط می شود و انتظار می رود تا در حضور میدان نوسان ناپدید گردند . ضرایب  برای اولین تخمین صورت زیر ارائه داده شده است .

 

 

كه ما بجایی اختلال سریع در 0 ‏= t یك حد و یك افزایش آرام را در نظر گرفته ایم . با جایگزینی این نتیجه و تركیب پیچیدة آن در معادلة ( 2 ـ 77 ) حاصل بدست می‌آید:

 

به دلیل اینكه معادلة ( 2 ـ 79 ) كه در آن  ، شكل معادلة (2ـ15) را دارد ، چنین استنباط می گردد كه قابلیت پلاریزاسیون الكترونیكی وابسته به فركانس بصورت زیر خوانده می شود :

               ( 2 ـ 80 )       

 

یك ثابت بدون بعد ، با ویژگی  گذار از  :

                                      ( 2 ـ 81 )               

شدت نوسان نامیده می شود . در حد فركانس پایین ،  كه با معادلة ( 2 ـ 80 ) ارائه می گردد به قابلیت پلاریزاسیون استاتیك كه با معادلة ( 2 ـ 19 ) تعریف شده ، تغییر می كند كه برای  به سادگی بدست می آید . پلاریزاسیون الكترونیكی ، یعنی معادلة ( 2 ـ 80 ) ، به صورت مجموع روی توزیع بسیاری از رزنانسهای الكترونیكی مربوط به انتقالهای اتمی ، نوشته می شود . هنگامیكه انرژی الكترو مغناطیسی  اختلاف انرژی دو تراز الكترون را برابر می كند ، الكترون به موقعیت بالاتر منتقل می گردد . درصورت عدم وجود نوسان ، الكترون با انتشار فوتون در طول موجهای ماوراء بنفش یا كوتاهتر ، به موقعیت اولیه بر می گردد .

بنابراین بدیهی است كه نمایش طرح وار آن كه درشكل ( 2 ـ 6 ) ارائه می شود ،
تنها نمایانگر ناحیة فركانسی است كه در آن قابلیت پلاریزاسیون یونی مشخص
است .

مكانیك كوانتمی ، مدل توصیف قابلیت پلاریزاسیون یونی لورنتس را اثبات می كند كه در آن الكترونها با نیروهای نیمه الاستیكی به محلهای ثابت متصل می شوند . مدل كلاسیك لورنتس ، روش ساده ای را برای ثابتهای اپتیكی دی الكتریكهای پر اتلاف ، فراهم می كند . كه مستعدترین دی الكتریكها برای تخمین آزمایشی ساده می باشند . معادلة حركت برای یك الكترون پیوند در یك میدان هارمونیك ، كه دارای نیروی برگرداننده به حالت اول و نشان دهنده كاهش مقدار جنبش الكترون در نتیجة نوسانات می باشد ، به شكل زیر در می آید :

                            ( 2 ـ 82 )        

كه  و به ترتیب نیرو و ثابتهای نوسان می باشند . معادلة ( 2 ـ 82 ) حركت هارمونیك نوسانی در اثر نیرو را توضیح می دهد كه با جایگذاری    در آن معادله داریم :

                                    ( 2 ـ 83 )            

این جواب به نوسان در حالت ثابت و یكنواخت الكترونها در فركانس میدان هارمونیك مربوط است .

اگر N تعداد الكتروها ی واحد حجم باشد ، و هر یك از آنها به اندازة مسافت  از موقعیت تعادل خود حركت نماید ، متوسط پلاریزاسیون الكترونیكی   
می باشد كه با جایگزینی معادلة ( 2 ـ 83 ) بدست می آید .

           ( 2 ـ 84 )        

كه   فركانس پلاسما می باشد :

                                                          ( 2 ـ 85 )               

مشخص می شود كه  برای z=1 و به  تبدیل می شود . اگر ما حركت یكنواخت الكترونهای پیوند را در نظر بگیریم ، میدان  را می توان با معادلة
(2-28 ) ارائه داد و شكل معادلة ( 2 ـ 84 ) بصورت زیر می شود :

                             ( 2 ـ 86 )               

كه می توان آن را برای  حل نمود تا معادلة زیر بدست آید :

( 2 ـ 87 )     

كه فركانس رزنانس  بصورت زیر داده می شود :

                                                 ( 2 ـ 88 )                

این نتیجه كه مشابه نتیجة بدست آمده از قابلیت قطبی شدن یونی ، معادلة (2-73) ، می باشد نشان می دهد كه هر گاه الكترونها به جای اتمهای مجزا به یك شبكه بلوری متصل شوند ، فركانس رزنانس توزیع الكترونیكی در گذردهی نسبی تغییر می كند . با توجه به معادلة (2 ـ20 ) ، معادلة ( 2 ـ 84 ) پذیرفتاری  پیچیده الكترون را مشخص
می كند :

                                    ( 2 ـ 89 )                     

حتی اگر بارهای آزاد وجود نداشته  باشند ، یك دی الكتریك اتلافی را توصیف می كند . با جایگذاری معادلة ( 2 ـ 89 ) در معادلة  می توان
به یك گذردهی پیچیده دست یافت كه بصورت زیر نوشته می شود :

                                       ( 2ـ 90 )         

می توان ثابتهای اپتیكی را به شكلی مشابه ثابتهای مناسب برای جامدات هادی نور ،  ، وارد نمود به شرط آنكه ضریب شكست داده شده كمیتی پیچیده باشد . اگر  به اندازة كافی كوچك باشد برای آنكه مقدار مطلق عدد مركب در سمت راست در مقایسه با واحد كوچك باشد ، برای تمام فركانسها می توانیم تخمین بزنیم :

                ( 2 ـ 91 )       

كه ثابتهای اپتیكی n و ni بصورت زیر ارائه می شوند :

                       ( 2 ـ 92 )                    

 

در یك ناحیه به اصطلاح هادی نور ( شفاف ) ، كه برای فركانسهای زیر فركانس رزنانس  روی می دهد ، كه  ، معادلات ( 2 ـ 92 ) نشان می‌دهند كه   و ما رابطة پراكندگی را بدست می آوریم كه وابستگی فركانس به n را بصورت زیر ارائه می دهد :

                                         ( 2 ـ 93 )                        

این ضریب شكست یا انكسار بیشتر از یك است و با افزایش فركانس افزایش
می یابد .  چنین رفتاری كه مختص اكثر بلورهای یونی و مولكولی در ناحیة مرئی طیف است ، پراكندگی نرمال نامیده می شود .

در مجاورت فركانس رزنانس   ما  را تنظیم می‌كنیم بطوریكه و معادلات ( 2 ـ 92 ) بصورت زیر تغییر می كنند :

                                     ( 2 ـ 94 )                

 

همانگونه كه در شكل ( 2 ـ 7 ) ترسیم می گردد n و ni وابسته به فركانس می باشند . ناحیة فركانس  كه در آن n بطور مشخص از صفر تغییر می كند ، ناحیة جذب نامیده می شود در این ناحیه n برای  به حداكثر می رسد و سپس در  تا حداقل كاهش می یابد . این رفتار بعنوان پراكندگی غیر عادی مورد توجه قرار می گیرد كه  

 (5-1) شكست دی الكتریكی :

تعریف : خرابی دی الكتریكها تحت تنش الكتریكی شكست نامیده می شود و از نظر عملی زمینة مطالعة فوق العاده مهمی  است . اغلب دیده می شود كه مواد مشابه تحت شرایط صنعتی واقعی ، گسترة وسیعی از قدرتهای دی الكتریكی را كه به نوع كاربردشان وابسته می باشند  ارائه می دهند . بهر حال ، حتی در جایی كه به ظاهر شرایط كاربردی و توزیع میدان یكسانند دیده می شود كه باز هم شكست در گسترة وسیعی از تنشهای اعمال شده گسترده است علاوه بر آن تحت شرایط آزمایشگاهی ، اندازه گیریهای انجام شده عموماً این شكست را در قدرتهای میدان پایین تری از آنچه برای مادة خالص است ، بدست می دهند .

برای درك ساز و كارهای اساسی شكست ، لازم است شرایط كنترل شده در آزمون آزمایشگاهی دقیقاً حفظ شود . بنابراین از تمركزهای میدان بالا در لبه های الكترودها  باید جلوگیری شود و مادة تحت آزمایش باید خالص و همگن باشد و اتمسفر باید به دقت كنترل شود .

قبل از اینكه به بررسی تعدادی از سازو كارهای اساسی شكست بپردازیم لازم است ساختار الكترونی دی الكتریكهای خالص را بررسی كنیم .


(5ـ2) الكترونها در عایقها :

هنگامیكه اتمها برای تشكیل جامد نزدیك هم آورده می شوند ، ترازهای مجاز گسستة انرژی مربوط به الكترونها در اتم آزاد پهن شده و به نوارهای انرژی مجاز تبدیل
می شوند . در دمای صفر مطلق ، در بلور كامل بدون نقص ، این نوارها با الكترونهایی كه دارای انرژی معین اند ، پر می شوند . با افزایش دما ، الكترونها انرژی كسب كرده و اگر انها دقیقاً مقدار انرژی انتقال را كسب كنند ، بخشی از انها به سطوح انرژی بالاتر حركت می كنند .

نوارهای انرژی كه مربوط به الكتروهای مقید به اتمهای مادر می باشند ، نوار ظرفیت نامیده می شوند . هنگامیكه الكترونها از چنین انرژیهایی انتقال می یابند ، از اتمهای مادر رها می شوند و نواری كه به ان منتقل می گردند به نوار رسانایی موسوم است .
همینكه الكترونها در نوار رسانایی قرار بگیرند برای جابجایی در بلور آزاد خواهند
بود .

در عایقها نوارهای ظرفیت و رسانایی توسط گاف انرژی بزرگی از هم جدا هستند . این گاف چنان بزرگ است كه در دمای اتاق الكترونها نمی توانند انرژی گرمایی لازم برای انتقال  به نوار رسانایی را كسب كنند . بنابراین به اتمهای مادر مقید می مانند و چون قادر به جابجایی در بلور نخواهند بود رسانایی الكتریكی ایجاد نمی كنند .

بلور دی الكتریك كامل ، نارسانایی كامل با رسانندگی الكتریكی صفر خواهد بود . در عمل تمام بلورها باید یكی یا بیشتر از انواع ناكاملیهای زیر را شامل باشند .

1 ) تهیجاها و میانین ها : اینها در بلورهایی رخ می دهند كه ناخالصی ندارند و دارای تناسب استیوكیومتری باشند . تهیجاها مكانهای شبكه ای خالی اند یعنی نقاطی كه باید درآنها اتمها حضور داشته باشند ، ولی وجود ندارند . میانین ها ، یونهایی هستند كه در موقعیتهای بین نقاط شبكه ای قرار گرفته اند ، یعنی نسبت به آرایة منظم اتمها در شبكة بلورین جابجا شده اند .

2 ) غیر استیوكیومتری : در بلوری كه عنصر خالص نیست ، ممكن است مقدار كمی اضافه از یك نوع اتم ، نسبت به تناسبهای تركیب دقیق شیمیایی بلور ، وجود داشته باشند . اتمهای اضافه می توانند به موقعیتهای میان شبكه ای منتقل شوند یا شبكه ممكن است خودش را باز ترتیب نماید بطوریكه تهیجاها وجود داشته باشند .

3 ) ناكامیهای ناشی از حضور اتمهای بیگانه : اثر این ناكامیها تغییر توزیع بار در بلور می باشد . كه بعنوان تراكمهای موضعی بار عمل می كنند و می توانند الكترونهایی را كه در بلور حركت می كنند ، به دام اندازند . بدین طریق الكترونها از نوار رسانایی حذف می  شوند . همینكه الكترون به دام می  افتد ، حالتهای انرژی شبیه آنهایی را كه در اتم منفرد در دسترس هستند اشغال می  كند ، یعنی یك حالت پایه با تعدادی تراز برانگیختة قابل دسترس در بالای آن داریم .

قابل توجه است كه تعادل الكترونی وقتی رخ می دهد كه الكتروها برخورد كنند . این برخوردها ممكن است بین الكترونها در نوار رسانش ، بین یك الكترون رسانش و الكترون بدام افتاده و بین الكترون رسانش و شبكه رخ دهد . در بلور كاملاً خالص دو اتفاق اول كم است و ساز و كار اساسی ، بر هم كنش الكترون با شبكه می باشد . برای مواد بی شكل یا بلورهای خالص در دماهای بالا ، تعداد الكترونهای رسانش ، و به دام افتاده خیلی بیشتر هستند و دو ساز و كار  اول غالب می باشند . تعداد الكترونها
بر واحد حجم ، n ، كه انرژی آنها بین E+dE,E است از رابطه زیر بدست
می آید .

                                                       ( 5 ـ 1 )                 

N تعداد كل الكترونهای موجود در واحد حجم است .

(5ـ3) سازو كار شكست :

هنگامیكه میدان بر بلور اعمال شود ، الكترونهای رسانش از آن انرژی دریافت خواهند كرد ، و بواسطة برخوردهای بین آنها این انرژی بین تمام الكترونها قسمت خواهد
شد . حال اگر بلور در وضعیت پایداری باشد این انرژی باید به طریقی اتلاف شود و اگر نسبتاً الكترونهای كمی وجود داشته باشند این عمل می تواند از طریق انتقال آن به شبكه بلور انجام گیرد . چنین انتقالی در صورتی رخ می دهد كه دمای مؤثر الكترونها ، T ، از دمای شبكه  ، TO بزرگتر باشد . بنابراین اثر میدان باعث افزایش دمای الكترون می شود و پس از برقراری تعادل حرارتی ، دمای جامد افزایش می یابد . برای حالت بلور ناخالص كه در آن بر هم كنشهای الكترونی غالب است ، میدان ، انرژی  الكترونها را افزایش می دهد و دمای الكترون نسبت به دمای شبكه بیشتر می شود . چون
محتمل ترین برخوردها آنهایی هستند كه بین  الكترونهای رسانش و به دام افتاده رخ می دهند ، افزایش دمای الكترون تعداد الكتروهای بدام افتاده ای را كه به نوار رسانش می رسند ، افزایش خواهد داد .

این امر رسانندگی بلور را افزایش می دهد و همچنان كه افزایش دمای الكترون ادامه می یابد ، مرحلة شكست كامل فرا خواهد رسید . این پدیده شكست دما – بالا نامیده  می شود .

بر هم كنشهای الكترون – شبكه در بلور خالص غالب است . هنگامیكه میدان اعمال نشود ، الكترونها با شبكه ای كه در  دمای معین دارای محتمل ترین انرژی می باشد ، در تعادل خواهند بود . حال وقتیكه میدان اعمال شود ، الكترون از آن انرژی كسب
می كند . آهنگ كسب انرژی بستگی به این دارد كه قبل از برخورد الكترون چه مدت توسط میدان شتاب داده می شود . آهنگ كسب انرژی با افزایش انرژی فزونی
می گیرد  و همچنین با افزایش میدان نیز افزایش می یابد .

 

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی برق میدان الكتریكی , پایان نامه بررسی برق میدان الكتریكی , مقاله بررسی برق میدان الكتریكی , پروژه بررسی برق میدان الكتریكی , تحقیق بررسی برق میدان الكتریكی , دانلود پایان نامه بررسی برق میدان الكتریكی , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


Screen-reader users, click here to turn off Google Instant.
Google
About 676,000 results (0.53 seconds)
Search Results
بررسي توزيع شدت ميدان هاي الكتريكي و مغناطيسي در يك پست برق ...
fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=202306
Translate this page
by مجيدي فرامرز
دانلود رایگان متن کامل مقاله علمی پژوهشی بررسي توزيع شدت ميدان هاي الكتريكي و مغناطيسي در يك پست برق فشار قوي شهر زنجان با استفاده از فناوري GIS.
[PDF]بررسی توزیع شدت میدان‌های الکتریکی و مغناطیسی در یک پست برق ...
ijhe.tums.ac.ir/article-1-19-fa.pdf
Translate this page
by مجیدی - ‎2012 - ‎Related articles
بررسي توزيع شدت ميدان هاي الكتريكي و مغناطيسي در يك پست برق. فشار قوي ... الکترومغناطيسي در پست هاي برق فشار قوي و مقايسه با حد مجاز مربوط انجام گرفت.
چکیده - فصلنامه سلامت و محیط زیست - دانشگاه علوم پزشکی تهران
ijhe.tums.ac.ir/browse.php?a_id=19&sid=1&slc_lang=fa
Translate this page
by مجیدی - ‎2012 - ‎Related articles
در مورد شدت میدان الکتریکی طبق اندازه‌گیری‌ها کمترین و بیشترین مقادیر به ترتیب KV/m 008/0 و 07/38 که بیشترین مقدار آن مربوط به خط KV 400 بوده که از حد مجاز ...
بررسی برق میدان الكتریكی
nabfile.rozblog.com/post/.../-بررسی-برق-میدان-الكتریكی-.html
Translate this page
Oct 2, 2016 - بررسی برق میدان الكتریكی دسته: فنی و مهندسی بازدید: 5 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 376 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 66 پروژه بررسی برق ...
دانلود-پایان-نامه-بررسی--برق-میدان-الكتریكی - فایل ناب
stufilenab.filenab.com/tag-دانلود-پایان-نامه-بررسی--برق-میدان-ال...
Translate this page
بلوک کد اختصاصی. محصولاتی که دارای عبارت 'دانلود-پایان-نامه-بررسی--برق-میدان-الكتریكی' هستند. بررسی برق میدان الكتریكی · بررسی برق میدان الكتریكی.
بررسی میزان میدان مغناطیسی بافرکانس بی‌نهایت پایین (ELF) شهر ...
jmums.mazums.ac.ir/article-1-2113-fa.html
Translate this page
by ززولی - ‎2013
سابقه و اهداف : خطوط انتقال برق از منابع تولید میدان مغناطیسی با فرکانس بی نهایت پایین محسوب می‌گردد. هدف از این مطالعه بررسی چگالی شار مغناطیسی با ...
[DOC]Paper Title - کنفرانس بین‌المللی برق
psc-ir.com/cd/2015/papers/1162.doc
Translate this page
بررسی میدان های الکتریکی و مغناطیسی خطوط انتقال نیرو و حریم های مواجه انسان. سي امين کنفرانس بین المللی برق – 1394 تهران، ایران. بررسی میدان های الکتریکی و ...
بررسی برق میدان الکتریکی | آرتهاو
mobile.arthow.ir/articles/4384
Translate this page
May 29, 2016 - دسته: فنی و مهندسی فرمت فایل: doc حجم فایل: 376 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 66 کلیک برای خرید: 6000 تومان بررسی برق میدان الکتریکی ...
میدان مغناطیسی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/میدان_مغناطیسی
Translate this page
جریان الکتریسیته و انتقال شار الکتریکی میدان مغناطیسی تولید می‌کند. .... اگر سیمی را که حامل جریان برق است در یک میدان مغناطیسی قرار دهیم بر این سیم نیرویی ...
اندازه گیری میدان الکتریکی و مغناطیسی و بررسی اثرات زیست محیطی آن
epec.blogfa.com/post/80
Translate this page
وبلاگ فنی مهندسي برق Power&Computer - اندازه گیری میدان الکتریکی و مغناطیسی و بررسی اثرات زیست محیطی آن - ارائه مطالب، مقالات كنفرانس‌هاي برق، كتب فنی ...
Searches related to بررسی برق میدان الكتریكی

فرمول میدان الکتریکی

شدت میدان مغناطیسی
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Sabzevar, Razavi Khorasan Province - From your Internet address - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5836
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 195
  • تعداد اعضا : 13
  • آی پی امروز : 435
  • آی پی دیروز : 188
  • بازدید امروز : 3,423
  • باردید دیروز : 396
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 3,819
  • بازدید ماه : 3,819
  • بازدید سال : 104,530
  • بازدید کلی : 1,540,239