loading...
دانلود پایان نامه و پروژه
یگانه عربخانی بازدید : 157 یکشنبه 12 دی 1395 نظرات (0)

مواد هوشمند و مواد حافظه دار

مواد هوشمند و مواد حافظه داردسته: مکانیک
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 215 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 17

برای رفاه اقتصادی كشور از آنجایی كه هزینه ایجاد زیرساختهای شهری بخش اصلی ثروت ملی را تشكیل می دهد ، توسعه مواد ساختمانی و سیستمهای با راندمان بالا ، كم هزینه و با دوام مهم است تحقیق و پژوهش درباره مواد هوشمند می تواند قسمتی از مسائل و مشكلات زیرساختهای شهری را حل نماید

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

مواد هوشمند و مواد حافظه دار

 

چکیده

برای رفاه اقتصادی كشور از آنجایی كه هزینه ایجاد زیرساختهای شهری بخش اصلی ثروت ملی را تشكیل می دهد ، توسعه مواد ساختمانی و سیستمهای با راندمان بالا ، كم هزینه و با دوام مهم است . تحقیق و پژوهش درباره مواد هوشمند می تواند قسمتی از مسائل و مشكلات زیرساختهای شهری را حل نماید . فناوریهای نوین هوا فضا ، پزشكی و مهندسی عمران و شهرسازی در آینده بطور قطع تاثیر زیادی از مواد هوشمند خواهند گرفت . آلیاژهای حافظه دار یكی از این مواد هستند كه با قابلیتهای بی نظیر خود، فصل جدیدی را در صنایع مختلف از جمله در مواد ساختمانی و تاسیسات شهری گشوده اند.

مقدمه

 عصر دانش؛ پیش به سوی انقلاب صنعتی دوم

نوتردیدی نیست كه اصلی‌ترین عامل تعیین كنندة پیشرفت وتوسعة جامعه در شرایط متحول كنونی جهان، مسأله چگونگی برخورداری از دانش، آموزش و پژوهش و وضعیت نیروی انسانی كارآمد است. در تحولات شتابان امروز جهان، نقش مزیت بخشی همة عوامل طبیعی، اقتصادی و استراتژیك جای خود را به سرعت به میزان بهره‌مندی از علوم و فنون می‌دهد و در حال حاضر، برتری رقابتی یك كشور، بیش از آنكه به منابع طبیعی به ارث رسیده یا ظرفیت موجود صنعتی متكی باشد به " مزیت رقابتی تكنولوژیك " كشور وابسته است كه تجلی آن را می‌توان در عرضة محصولاتی‌نو، با كیفیت، دوام و با قیمتی ارزان مشاهده نمود.

این تأثیر البته حالت تعاملی و متقابل دارد بدین صورت كه با توسعه بیشتر جامعه یعنی با افزایش میزان آگاهی، خردمندی و توسعه انسانی و بیشتر شدن اعتماد متقابل، بسط عدالت اقتصادی، اجتماعی و تسهیل تطابق انسان با محیط و به طور اخص رفع نیازهای زندگی، رفع موانع اداری و مالی، رفع محدودیت بودجه وگرفتاریهای آموزشی، رفع تنگناهای فیزیكی، بسط آزادی ومشاركت همگانی، زمینه برای گسترش مؤسسات آموزشی و پژوهشی، افزایش تعداد محققان و بهبود كمی‌ و كیفی تولیدات علمی ‌نیز بیشتر فراهم می‌شود. این امر در بعد نظری انسانها را آگاهتر و در بعد عملی آنها را در تعیین سرنوشت خویش تواناتر می‌سازد و این خود به توسعه اجتماعی- انسانی بیشتر كمك می‌كند. اصولاً نظامهای معاصر تولید به فرآیند نوآوری تكنولوژیك، كه به علت رقابت و تقسیم شدن بازارهای جهانی تسریع شده، وابسته است. از اینرو خصیصة اصلی سرمایه گذاریهای ‌نوین، دیگرتقسیم تكنیكی نیروی كار یا تولید انبوه نیست بلكه فرآیند مداوم " نوآوری تكنولوژیك " است كه از روشهای" تولید انعطاف پذیر" بدست می‌آید و تقاضا برای آن پیشرفت علم را باعث می‌شود. لذا توسعه آتی به پیشرفت علم وابسته است و می‌توان به صراحت گفت كه علم و تكنولوژی گرچه نمی‌توانند همة مشكلات را حل كنند اما نقش مؤثری در توسعه آینده كشورها ایفا می‌كنند كه می‌تواند مورد توجه كشورهای درحال توسعه قرار گیرد. برای بهره‌برداری از علم و تكنولوژی و هدایت تحولات تولیدی، اتخاذ استراتژیهای چندبعدی بلندمدت ضرورت دارد كه بایستی بر تمامی جنبه¬های موجود در روند اختراعات، از آموزش عمومی پایه ای گرفته تا تجربه‌های‌ علمی ‌دانشمندان، مهندسان، ومدیران متمركز گردد.

البته باید به این مطلب توجه داشت كه هر چند نقش اساسی علم و تكنولوژی در توسعه اقتصادی است و به كمك آن می‌توان خطرات ناشی از مصرف شدید منابع، رشد جمعیت، كمبود انرژی و تخریب محیط زیست را بر طرف نمود، تا جائیكه گفته اند «محیط فعالیت بشر محدود است اما این محدودیت تابعی از تكنولوژی است»، لیكن سهم علم و تكنولوژی در توسعه و بهبود زندگی افراد به همین بخش محدود نمی‌گردد و در هر یك از ابعاد ذیل كه نیازهای فردی یك جامعه توسعه یافته هستند می‌تواند دخیل باشد یعنی: 

- سلامت و صحت فردی و محیطی

- رفاه اجتماعی بر مبنای همامنگی اجتماعی و عدالت

- حقوق سیاسی نظیر آزادی، احترام و موقعیت فردی 

- حرمت داشتن ارزشها و باورهای فرهنگی

با در نظر گرفتن ایـن مباحـث، طبعــاً كشور ما نیــز نمی‌تواند از آنچـه كـه امـروزه انقلاب جهانــی تكنولوژی نامیده می‌شـود دور بمانــد. رونـد فوق‌العاده سریــع تحولات در عـرصه فناوریـهای نویـن به ویــژه بیوتكنولوژی، نانوتكنولوژی، فناوری اطلاعات و انقلاب در مواد نــو و ساخت و تولید آنها قطعاً آینـده‌ ما را نیز تحت تأثیــر قرار خواهد داد و بر همه اركان كشور و نظام واجب است كه هر چه سریعتــر تدابیــر ویـژه و فوق‌العـاده‌ای بـرای هماهنگــی با این مـوج عظیم بیندیشند. 

پدیده‌هایی نظیــر اصلاح ژنتیك، مشابـه‌سازی انسان و دستكاری ژنــهای آن، مواد هوشمند، ساخت و تولید چالاك و مولكولی، میكروسیستم‌های یكپارچه، كامپیوترهای در مقیاس نانـومتر و غیره را اگر امـروز درك نكنیم فردا قطعـاً دیـر خواهد بود. 

همچنین كلان رونـدهای امروز جهان تكنولوژی كه علاوه بر رونـد سریع تحولات آن به موضوعاتی نظیـر تشدید ماهیت چند رشته‌ای تكنولوژی و رقابت بر سر راهبــری آن و نیز استمــرار جهانگرایـی و مسائل امنیتـی و دفاعــی ناشـی از آن می‌پردازند بایستـی مورد توجــه قرار گیرد. 

ظهور نتایـج این تحولات، مسائلــی را نیز به دنبال خواهد داشت. همچنان كه درك توده مردم از تأثیـرات بالقوه این رونـدها بر فرهنگ و زندگی افزایش می‌یابد، بایسته است كه تصمیم‌هایی در مورد مسائل گوناگون اخلاقی، اقتصادی، قانونـی، محیطی، ایمنــی و دیگر دغدغه‌های اجتماعی اتخاذ شود. احتمالاً مهمترین این مسائـل عبارتنـد از: حریــم خصوصـی اشخاص، شكاف اقتصـادی، تهدیـدها و واكنشـهای فرهنگـی، اخلاقیات بیولوژیك به ویــژه مسائلــی همچون "به نــژادی"، مشابـه‌سازی انسان و اصلاح ژنتیك كه شدیدتریـن واكنش‌های اخلاقـی و معنـوی را به همراه خواهند داشت. 

ماهیت این مسایل بسیار پیچیـده است، زیرا از یك سو بر مسیـر پیشرفت تكنولوژی و از سوی دیگر ـ مستقیم و غیرمستقیم، بر یكدیگر تأثیر می‌گذارند. شهروندان و سیاستگذاران نیازمند آنند كه درباره تكنولوژی، اطلاعات كاملی كسب كنند تا با تشخیص و تحلیل این تعامل‌های پیچیده بتوانند منـاقشـاتـی را كه پیرامون تكنولوژی وجود دارد به درستـی بفهمند. چنین تلاش‌هایی، مانع از اخذ تصمیم‌هـای ساده‌انگارانــه می‌شوند؛ منافــع تكنولوژی را با ملاحظه ارزش‌های فــردی بیشینه می‌سازند، و نقاط عطفــی را در فرآیند تصمیم‌گیری مشخص می‌كنند كه در آنها تصمیم‌ها می‌توانند نتایج مطلوبــی به بار آورند بدون آنكه مسائل نادیده و تحلیل نشده بتوانند این تصمیم‌ها را خدشـه‌دار كنند. 

  بشارت‌های امیدبخش تكنولوژی در همین جا است و در آینده بیشتر نیز خواهد بود و سراسر جهان را با تأثیرات گستـرده خود در خواهد نوردید. با این همه، تأثیرات انقلاب تكنولوژی در گوشه و كنار جهان یكسان نخواهد بود و بسته به آمادگی و پذیرش ملت‌ها و میزان سرمایه‌گذاریها و تصمیم‌هایی كه اتخاذ می‌شود شكل‌های متفاوتی پیدا خواهد كرد. خوب یا بد، راه بازگشتی وجود ندارد، زیرا پاره‌ای از جوامع در مسیر این انقلاب قرار گرفته‌اند و برای بهره‌برداری حداكثر از نتایج و منافع آن آماده شده‌اند. روند جهانگرایـی نیز محیط زندگی همه جوامع را تغییر خواهد داد. نقش‌آفرینــی این پیشرفت‌ها در صحنــه جهانـی، سیمای جهان را به كلی متحول خواهد كرد و بایستی ایران ما نیز در متن این تحول قرار گیرد. که یکی از جدیدترین علوم موادهوشمند می باشد.

   مواد هوشمند، مو ادی هستند که با توجه به محرک های محیط پاسخ می دهند به همین دلیل به این مواد "مواد واکنشی" نیز می گویند. در این مواد تغییرات خواص،ساختار و موقعیت اتم ها رخ می دهد. مواد هوشمند توانایی فکر کردن دارند و IQ این مواد توسط روش هایی قابل تعیین است. این مواد به صورت زیر دسته بندی می شود:

١- موادی که در شرایط خاص تغییر رنگ می دهند، مانند:

   مواد فتو کرومیک

   مواد ترموکرومیک

٢- موادی که در شرایط خاص از خود نور متصاعد می کنند، مانند:

  مواد الکترو لامینسنت

  مواد فلوروسنت

  مواد فسفوروسنت

٣- موادی که در شرایط خاص از خود حرکت نشان می دهند، مانند:

  پلیمر های رسانا 

  دی الکتریک های الاستومر

  مواد پیزو الکتریک

  ژل های پلیمری

  آلیاژهای حافظه دار

٤- موادی که در شرایط خاص تغییر دما می دهند، مانند:

نوع فایل:word

سایز : 215 KB 

تعداد صفحه : 17

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : مواد هوشمند و مواد حافظه دار , مواد هوشمند و مواد حافظه دار , مواد هوشمند , مواد حافظه دار , مواد فتو کرومیک , مواد ترموکرومیک , مواد الکترو لامینسنت , مواد فلوروسنت , مواد فسفوروسنت , پلیمر های رسانا , دی الکتریک های الاستومر , مواد پیزو الکتریک , ژل های پلیمری , آلیاژهای حافظه دار , تحقیق , جزوه , مقاله , پایان نامه , پروژه , دانلود تحقیق , دانلود جزوه , دانلود مقاله , دانلود پروژه


Screen-reader users, click here to turn off Google Instant.
Google
About 814,000 results (0.32 seconds)
Search Results
آشنایی با مواد هوشمند - آموزش فناوری نانو
edu.nano.ir/oldversion/index.php?actn=papers_view&id...
Translate this page
هواپیماهای هوشمند، خانه‌های باهوش، بافت‌های حافظه‌دار شکلی، میکروماشین‌ها، سازه‌های خودآرا و رنگ‌های نانویی متغیر کلماتی هستند که از سال 1992 و با تجاری شدن اولین مواد ...
دانلود مقاله مواد هوشمند و مواد حافظه دار
mag-iran.com/دانلود-مقاله-مواد-هوشمند-و-مواد-حافظه-د.htm
Translate this page
مواد هوشمند و مواد حافظه دار. چکیده براي رفاه اقتصادي كشور از آنجايي كه هزينه ايجاد زيرساختهاي شهري بخش اصلي ثروت ملي را تشكيل مي دهد ، توسعه مواد ساختماني و ...
مقاله مواد هوشمند و مواد حافظه دار » دانلود تحقیق ، پروژه کارآفرینی
mihandocs.com/8132-مقاله-مواد-هوشمند-و-مواد-حافظه-دار.html
Translate this page
Sep 28, 2015 - شرح مختصر:برايرفاه اقتصادي كشور از آنجايي كه هزينه ايجاد زيرساختهاي شهري بخش اصلي ثروت ملي راتشكيل مي دهد ، توسعه مواد ساختماني و ...
آلیاژ حافظه‌دار - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/آلیاژ_حافظه‌دار
Translate this page
آلیاژ حافظه‌دار (به انگلیسی: Shape Memory Alloy ) به آلیاژهایی گفته می‌شود که خواص ... این مواد به میدان‌های مغناطیسی سریع‌تر و کارآمدتر از تغییرات دما پاسخ می‌دهند.
[PPT]مواد هوشمند دارای حافظه
https://bayanbox.ir/download/699192470522380025/SMA.pptx
Translate this page
خانه‌هاي باهوش، بافت‌هاي حافظه‌دار شكلي ، ميكروماشين‌ها، سازه‌هاي خودآرا و رنگ‌هاي نانويي متغير، كلماتي هستند كه از 1992 و با تجاري شدن اولين مواد هوشمند، وارد لغتنامه‌هاي ...
مواد هوشمند و مواد حافظه دار - ایران دانلود
irdls.blogsky.com/1395/10/05/post-721/
Translate this page
6 days ago - مواد هوشمند و مواد حافظه دار. چکیده. برای رفاه اقتصادی کشور از آنجایی که هزینه ایجاد زیرساختهای شهری بخش اصلی ثروت ملی را تشکیل می دهد ، توسعه ...
[PDF]ﻣﻮاد ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ و ﮐﺎرﺑﺮد آﻧﻬﺎ درﺻﻨﻌﺖ ﺧﻮدرو - مهندسی مکانیک و ارتعاشات
jvibme.semnaniau.ac.ir/article_514059_f0043c2fde96637c55ad0fe...
Translate this page
ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ. " ﺑﻪ ﺷﮑﻞ. ﻓﺰاﯾﻨﺪه اي در ﻣﻮرد ﻣﻮاد، اﺷﯿﺎ و ﻣﺤﯿﻂ ﺑﮑﺎر ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﻫﻮﺷﻤﻨﺪي ﺧﺎﺻﯿﺘﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ در ... اﻧﻮاع ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ از ﻣﻮاد ﻫﻤﭽﻮن ﻓﺮواﻟﮑﺘﺮﯾﮏ ﻫﺎ (ﮐﻪ در ﻣﯿﺪان اﻟﮑﺘﺮﯾﮑﯽ ﮐﺮﻧﺶ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ)،آﻟﯿﺎژﻫﺎي ﺣﺎﻓﻈﻪ دار(.
تحقیق مقاله مواد هوشمند و مواد حافظه دار
www.karenpaper.ir/دانلود/.../تحقیق-مقاله-مواد-هوشمند-و-مواد-حافظه-...
Translate this page
تحقیق مقاله مواد هوشمند و مواد حافظه دار چکیده برای رفاه اقتصادی کشور از آنجایی که هزینه ایجاد زیرساختهای شهری بخش اصلی ثروت ملی را تشکیل می دهد ، توسعه مواد ...
مروری بر مواد هوشمند - مهمترین اخبار ایران و جهان
vista.ir/article/345565/مروری-بر-مواد-هوشمند
Translate this page
مواد هوشمند به آن دسته از مواد گویند که می توانند محیط و شرایط اطراف خود را درک نمایند و ... در اینجا به نحوه عملکرد نیتینول به عنوان یک آلیاژ حافظه دار و نیز کاربرد آن در ...
ارمغان مهندسی / آلیاژهای حافظه دار و کاربرد آن ارمغان مهندسی
aemnews.com/2016/08/04/آلیاژهای-حافظه-دار-وکاربرد-کنترل/
Translate this page
Aug 4, 2016 - آلیاژ های حافظه دار وکاربرد آن در کنترل لرزه ایی ساختمان. آگوست 4, 2016 در ... مصالح هوشمند دارای قابلیت تغییر و مبادله مواد درونی. مصالح هوشمند ...
Searches related to مواد هوشمند و مواد حافظه دار

تحقیق در مورد مواد هوشمند

مواد هوشمند علوم هفتم

چند نمونه از مواد هوشمند

نام چند مواد هوشمند

کاربرد مواد هوشمند

مثال هایی از مواد هوشمند

مواد هوشمند+مقاله

مواد هوشمند در پزشکی
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5836
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 13
  • آی پی امروز : 100
  • آی پی دیروز : 93
  • بازدید امروز : 590
  • باردید دیروز : 185
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,525
  • بازدید ماه : 3,853
  • بازدید سال : 81,221
  • بازدید کلی : 1,516,930