loading...
دانلود پایان نامه و پروژه
یگانه عربخانی بازدید : 104 یکشنبه 05 دی 1395 نظرات (0)

بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم

بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورمدسته: علوم انسانی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 45 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 76

پایان نامه بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم در 76 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 12,500 تومان

خرید

بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم

 

مقدمه:

نظر به اینكه در اثر اعمال سیاستهای تورم آور یا ضد تورمی دولتها و سایر عوامل اقتصادی- اجتماعی، ارزش پول در سراسر جهان در حال نوسان است و بویژه این نوسانات در سالهای اخیر چشمگیر و قابل ملاحظه و عمدتاً در جهت كاهش ارزش و قدرت خرید پول رایج بوده است لذا ایجاب می كند كه مسأله توجه به ارزشهای جاری در نشان دادن وضعیت دارایی و بدهی و ذخائر و اندوخته های مؤسسات و نیز تا حدودی نتایج عملكرد آنها به طور جدی مورد شناسایی و توجه قرار گیرد. ضرورت این امر از آنجا ناشی می گردد كه صورتهای مالی مؤسسات، كه نشان دهنده چنان موارد و اقلام است، عموماً بر اساس بهای تمام شده و در هر حال ارزشهای زمان انجام و وقوع معالات مالی یا به عبارت دیگر ارزشهای تاریخی تنظیم می گردند و لذا منعكس كننده ارزشهای جاری در تاریخ ترازنامه نمی باشند، حال آنكه در بسیاری موارد احتمال اینكه اختلاف بین ارزشهای تاریخی در رابطه با وضع مالی مؤسسه قابل توجه و  دارای اهمیت نسبی باشد زیاد بوده و در نتیجه سبب می گردد بررسی صورتهای مالی، كه مبتنی بر ارزشهای تاریخی تنظیم شده است، معیار كاملاً درست و منصفانه ای برای قضاوت وضعیت مالی مؤسسه بدست ندهد.[1]

بیانیه شماره 29 كمیته استاندارهای بین المللی بیان می دارد:« در شرایط اقتصادی تورمی گزارشكری مالی بدون تعدیل قیمت تمام شده اقلام مندرج درصورتهای مالی بی فایده بوده و وضعیت مالی و نتایج عملكرد را به درستی نشان نمی دهد لذا در سالهای اخیر روش حساباری مالی و گزارشهای حسابداری به خاطر نواقص موجود مورد استفاده قرار گرفته و بیشترین انتقادات در این زمینه بوده است كه گزارش مالی عملكرد مالی، ماهیت واقعی منابع، تعهدات، معاملات و سایر اتفاقات موجود در فعالیتهای شركتها را به طور صحیح منعكس نمی سازد و این امر نشأت گرفته از این است كه پول همواره قدرت خرید خود را از دست می دهد و این كاهش ارزش یا قدرت خرید پول در شرایط تورمی به میزانی است كه مقایسه اقلام مربوط به فعل و انفعالات مالی، و سایر رویدادهایی كه در مقاطع زمانی مختلف اتفاق افتاده اند حتی طی یك دوره مالی گمراه كننده می گردد.

قیمتها به طور كلی در نتیجه تغییرات و تحولات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی تغییر می یابند عوامل بخصوصی نظیر تغییرات در عرضه و تقاضا یا تغییرات تكنولوژیك ممكن است سبب تغییرات قیمت كالاهای خاصی گردند از طرف دیگر عوامل عمومی دیگر نیز امكان دارد موجب تغییرات در سطح قیمت كلیه كالاها گردیده و در نتیجه موجبات ایجاد تغییراتی در قدرت خرید پول را فراهم آورده و یا با اصطلاح جاده را برای خودنمایی تورم هموار سازند.»

فرانك وستون[2] اظهار می دارد: زمانی كه تورم قیمتهای تاریخی را تحت تأثیر قرار می دهد یك شركت چگونه می تواند در دراز مدت داراییهای خود را ارزیابی نموده و  یا اطلاعات دقیقی در مورد ارزش واقعی و تعهدات شركت به سهامداران یا سرمایه گذاران یا به طور كلی به استفاده كنندگان صورتهای مالی ارادئه دهد و چگونه قادر خواهد بود بدون نظر گرفتن تورم سود واقعی را توجیه نماید زیرا گزارشهای مالی كه ارزشهای واقعی در آن منظور نشده باشد واقعیات اقتصادی را دگرگون نموده و سودی را كه نشان می دهد سرابی بیش نخواهد بود.

بنابراین از سالها پیش بازرگانان، تئوریسین ها، كارشناسان مربوطه امكان بهبود آنها را مورد توجه قرار داده و تا به حال نیز در این مورد اقدامات اساسی صورت گرفته است، ولی اگر هنوز به نتیجه واقعی نرسیده است به این علت است كه اولاً نیاز ضروری در این مورد احساس نمی شد و ثانیاً تمایل و علاقه ای در مورد تغییر روشها از طرف مسؤولین نشان داده نشده است. توجهاتی كه در حال حاضر در كشورهای پیشرفته از جمله آمریكا و انگلستان به مسأله تورم ابراز می گردد جوی را بوجود آورده است كه در آن برخی پیشرفتهای محدودی را امكان پذیر ساخته است.

در این راستا در امریكا گامهایی برداشته شده و از سال 1936 میلادی با انتشار كتاب  Stabilized Accounting شروع و در سال 1974 به قبول روش شاخص قیمتها منجر گردید در انگلستان نیز توجه به این امر از سال 1945 شروع شده و در سال 1971 منجر به ارائه روش شاخص قیمتها گردید و سپس در سال 1975 كیمته ای روش دیگری را به نام روش ارزش جاری ارائه نمود.

لازم است اضافه گردد كه اعمال ارزشهای جاری در تنظیم صورتهای مالی منحصر به شرایط تورمی نیست بلكه ناظر بر كلیه تغییرات قابل ملاحظه ای است كه ارزش جاری اقلام مورد نظر نسبت به ارزشهای تاریخی آنها روی داده باشد. از آن جمله می توان شرایط خاص اقتصادی- اجتماعی را در نظر گرفت كه شركتهای  خاصی مجاز به تجدید ارزیابی داراییهای خود باشند كه این امر نیز دارای محدودیتهایی بوده وامكان دارد به تمامی اقلام مالی مندرج در صورتهای مالی تعمیم داده نشده باشد.

در هر حال گسترش فزاینده و پیچیدگی فعالیتهای اقتصادی از یك سو و لزوم فراهم آوری اطلاعات دقیق و جامع از طریق سیستمهای حسابداری از سوی دیگر به تدوین اصولی  و ابداع روشها و راه حلهای نوین حسابداری و تسریع در دگرگونی شیوه های متعارف، انجامیده است این روشها و راه حلهای شتاب آمیز پیشرفت دانش حسابداری كه انتشار گسترده كتابها و نشریات گوناگون حسابداری تسط پژوهشگران و مراجتع حرفه ای بازتاب آن است، ضرورت تدوین استانداردهای جامع در زمینه نحوه برخورد منطقی و منظم با فعالیتهای اقتصادی و روشهای مثبت و گزارش رویدادهای مالی را تشدید كرده است. حاصل چنین استانداردها همواره می تواند به حفظ و بهبود ویژگی قابلیت مقایسه و سودمندی اطلاعات و گزراشهای مالی واحدهای اقتصادی منجر گردد.

1- مفهوم تورم

تورم یكی از بارزترین پدیده های اجتماعی قرن حاضر است. دامنه تورم آنچنان وسیع و گسترده است كه هیچ كشوری در جهان از آثار و نتایج آن بركنار نمانده است و كشور ما نیز به شدت تحت تأثیر این پدیده خانمانسوز اقتصادی قرار گرفته است. در گذشته تورم بیشتر جنبه محلی و موقت داشته و عللی چون افزایش ناگهانی عرضه طلا و بروز جنگ باعث بوجود آمدن تورم می گردید كه پس از رفع علت، تورم و افزایش قیمتها نیز متوقف می گردید، بدین جهت كشورها عارضه تورم را چندان جدی تلقی نكرده و آن را پدیده ای موقت و زود گذری می پنداشتند. اما در سالیان اخیر تورم به صورت جدی تری مطرح شده و  افزایش سریع و روز افزون قیمتها موجب بروز مسائل و مشكلات بسیاری شده است. در چنین شرایطی برای مقابله و مواجها با خطرات ناشی از تورم دولتها دست به اقدامات گوناگون و گاهی  عجولانه زدند كه به لحاظ عدم شناخت علل و ریشه های اصلی و تورم، این كوششها چندان موفقیت آمیز نبود. به طوریكه به تدریج این نظریه مطرح شده و قوت گرفت كه دولتها باید تورم را به عنوان یك پدیده نامطلوب ولی اجتناب نایپذیر قبول كنند.

چنین به نظر می رسد كه علت اصلی شكست دولتها در مقابله با تورم عدم آشنائی و شناخت آنها به علل و ویژگیهای اصلی تورم در عصر حاضر است.  اشارت رفت كه در گذشته تورم جنبه محلی و موقت داشته و عموماً در یك یا چند منطقه بروز می كرد و بعد از مدت كوتاهی برطرف می شد و ثبات قیمتها دوباره برقرار می گردید.

تا قبل از جنگ جهانی دوم آنچه باعث افزایش قیمتها می شد افزایش ناگهانی عرضه طلا و نقره و پولهای رایج آن زمان بود و همچنین جنگ می توانست سبب ایجاد تورم و افزایشقیمتها گردد مثلاً در قرن شانزدهم پس از كشف قاره آمریكا و پیدایش معادن طلا قیمتها به طور سرسام آور افرایش پیدا كرد با توجه به تجربیات تلخی كه كشورها از دوران ركود اقتصادی داشتند افزایش تدریجی قیمتها را نه تنها یكی از معایب اقتصادی نمی پنداشتند و به عنوان یك پدیده مخرب با آن برخورد نمی كردند بلكه حتی اكثر كارشناسان  پولی و مالی افزایش ملایم قیمتها را مفید تلقی كرده و به عنوان  علامت رونق اقتصادی می دانستند زیرا به نظر آنها افزایش قیمتها همراه با پیشرفت و اشتغال كامل بود و برعكس كنترل و تنزل قیمتها باعث ركود اقتصادی و افزایش بیكاری می شد. اما اكنون تورم به عنوان یك بیماری اقتصادی كه آثار سوء آن كلیه جنبه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی جامعه را در بر می گیرد مطرح شده است. لذا لازم می آید كه به طور جدی و مستمر با این پدیده برخورد شود.

امروزه تورم در سطح جهان مطرح بوده و همانند و با و طاعون از كشوری به كشور دیگر سرایت می كند و همه جهان را مبتلا می سازد با وجود آنكه برخی از علل تورم فعلی در سطح جهانی با علل تورم گذشته مشابهت دارد ولی به نظر می رسد كه این مشابهت ظاهری باشد فرضاً  علت اصلی یا تنها دلیل افزایش قیمتها و تورم مانند سابق افزایش حجم پول و یا جنگ نمی باشد بلكه ریشه های آن را باید در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی كشورها جستجو كرد.

افزایش بیش از حد مصرف، افزایش روز افزون جمعیت در كشورهای در حال توسعه، كمبود مواد اولیه و انرژی و نظایر آنها می توانند از علل بروز تورم باشند. به همین دیل عقیده بر این است كه تنها با اعمال سیاستهای پولی و اجرای راه حلهای ستی نمی توان با تورم به درستی برخورد كرده و راه علاجی برای آن پیدا نمود بلكه لازم و ضروری است كه ریشه های آن شناخته شود و با در نظر گرفتن كلیه عوامل ارائه طریق گردد.

 تورم در حال حاضر كشورهای در حال توسعه را بیشتر در بر می گیرد و آثار مخرب آن در این نوع كشورها بیشتر است زیرا از یك طرف تورم موجود در كشورهای توسعه یافته همراه با واردات كالاها و خدمات وارد این كشورها می شود و از طرف دیگر افزایش سرسام آور جمعیت و عدم برنامه ریزی صحیح باعث می شود كه دولتمردان این كشورها اعتقاد پیدا كنند كه تورم بهایی است  كه كشورها باید برای رسیدن به پیشرفت سریع اقتصادی بپردازند بنابر این برای جلوگیری از تورم كوششی به عمل نیاورده و فقط سعی شده كه از آثار ناگوار و مخرب آن بكاهند كه موفقیت در این زمینه هم چندان چشمگیر نبوده است. لذا اثار تورم روز به روز تشدید پیدا می كند. تورم توزیع درآمدها را مختل می سازد و بی عدالتی های اجتماعی را دامن می زند، عدم تعادل در وضعیت قشرهای مختلف راشدت می بخشد گروه های اندك در مدتی كوتاه به همه چیز می رسند  و گروه های  كثیر در جامعه همه چیز خود را از دست می دهند آنگاه فشار افزایش قیمتها بیشتر متوجه كسانی می شود كه درآمد و دستمزد ثابتی داشته وقادر نیستند كالاهای مصرفی مورد نیاز خود را با قیمتهای سرسام آور از بازار آزاد تهیه نمایند و در نتیجه سطح زندگی انبوهی از مردم شدیداً تنزل یافته و فقر عمومی گسترش می یابد[3]

حال به این مسأله باید توجه داشت كه گسترش تورم و عوامل بازدارنده تورم از نظر انواع درآمدهای اسمی بستگی به نوع و تركیب مجموعه درآمدها در درآمد ملی دارد. اگر از مجموع درآمدها درصد درآمدهای متغیر و درآمدهای نیمه متغیر ناموزون و ناهماهنگ باشد خود بخود تورم با سرعت بیشتری افزایش می یابد در صورتیكه اگر درآمدهای ثابت نسبت بیشتری را از آن خود كند نرخ تورم بتدریج مهار شده و با سرعت كمتری افزایش می یابد.

قابلیت تحرك عناصر تولید: قابلیت تحرك در اشتغال كامل عامل بازدارنده مهمی است زیرا هر چند تعادل اقتصادی در سطح اشتغال كامل قرار گیرد باز هم در این سطح می توان با تحركی كه عناصر در ترقی قیمتها ایجاد می نماید. سطح تولید را حتی با هزینه بیشتر افزایش داد.

نقش مالیاتهای تصاعدی: مالیاتهای تصاعدی را می توان به عنوان بازدارنده تورم ذكر كرد. یعنی با افزایش درآمدهای اسمی مالیاتهای تصاعدی بر حسب نرخ تصاعدی آنها قسمت بیشری از درآمدهای اسمی را به صورت مالیات به صندوق دولت واریز می نمایند. در نتیجه هر چند این درآمدها نیز از طرف دولتها به جای افراد خرج می شود ولی چون مخارج دولت از طریق مالیاتها با فاصله زمانی بیشتری نسبت به مخارج صاحبان درآمدهای اسمی كه درآمد آنها مأخذ  مالیات و تعلق مالیاتی بوده است صورت گرفلته در نتیجه این نوع تأخیر خودبخود از گسترش تورم كاسته و نرخ تورم را كاهش می دهد.

 

12- تدابیرمربوط به مقابله با آثار تورم[1]

چنین به نظر می رسد كه برخی از عوارض تورم نامطلوب، قابل رفع و یا لااقل قابل تعدیل باشند. تدابیر و اقداماتی كه در این زمینه موثر و قابل توصیه اند عبارتند از:

1-12- در مورد آثار تورم بر وضع مالی طبقات مختلف مردم

فشار اصلی تورم بر دوش طبقات و قشرهایی كه با درآمد ثابت و یا نیمه ثابت امرار معاش می كنند( از قبیل بازنشستگان، كارمندان، شاغل،...) قرار دارد. برای جبران خسارات وارده بر این گروه ها، دولت می تواند با برقراری یك اصل متغیر برای حقوقها و دستمزدها، میزان دریافتی حقوق بگیران را با تغییرات شاخص هزینه زندگی مرتبط سازد به نحوی كه به موازات و متناسب با ترقی قیمتها، دریافتی آنها نیز، خود به خود افزایش یابد. اتخاذ این تدبیر سبب خواهد شد كه آثار ناگوار تورم برقشرهای وسیعی از مردم( كارگر، كارمندان دولتی و بخش خصوصی....) خنثی و یا لااقل تعدیل گردد. علاوه بر این، روش مذكور موجبات دلگرمی و رضایت نسبی حقوق بگیران را فراهم خواهد ساخت و از بروز كم كاری و اعتصاب در میان آنها جلوگیری خواهد كرد. البته باید به این نكته توجه داشت كه اصولاً اضافه دریافتی مذكور باید به عنوان ترمیم حقوق ( و نه افزایش حقوق) تلقی گردد و در ضمن از انجام تبلیغات و ایجاد سروصدا در باره آن خودداری شود تا از نظر روانی، موجبات تشدید تورم را فراهم نیاورد.

قیمت فایل فقط 12,500 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم , پایان نامه بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم , مقاله بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم , پروژه بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم , تحقیق بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم , دانلود پایان نامه بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پ


Google
تقریباً ۵۳۴٬۰۰۰ نتیجه (۰٫۵۳ ثانیه)
اگر امکان دارد آن را به فارسی رایانامه کنید
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم | مقاله 123
123paper.xyz/article-473.html
۲۰ آذر ۱۳۹۵ ه‍.ش. - کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدید دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی|| بررسی برآورد مالی شركتها و نقش ...
دانلود بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم -کامل و ...
baranritmo.ironiblog.ir/post/561
شما به صفحه اختصاصی بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم وارد شده اید.برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه ادامه مطلب کلیک کنید.کاربران گرامی توجه ...
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم - سیستم ...
test.com/product-206826-بررسي-برآورد-مالي-شركتها-و-نقش-آن-در-ايجاد-تورم.aspx
پروژه بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم در ۷۶ صفحه ورد قابل ویرایش. مقدمه: نظر به اینكه در اثر اعمال سیاستهای تورم آور یا ضد تورمی دولتها و سایر عوامل ...
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم
sigmadlkad.ir/kzNtoQ
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم دسته: علوم انسانی بازديد: 9 بار فرمت فايل: doc حجم فايل: 45 کیلوبایت تعداد صفحات فايل: 76. بررسی برآورد مالی ...
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم - ایران دانشجو
irandaneshjoo.pishroblog.ir/Post/12045
۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم در 76 صفحه ورد قابل ویرایش. مقدمه: نظر به اینكه در اثر اعمال سیاستهای تورم آور یا ضد تورمی دولتها ...
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم
bitanrmafzar.meeblog.ir/post/550
با سلام،محصول دانلودی +{{بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل ...
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم - sabzblog.tk
yisraelkadosh.sabzblog.tk/post/1730
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم. سپاس ما و کلیه همکارانمان را پذیرا باشید گرامیان پژوهشگر و یاران همراه , شما وارد پیشخوان بررسی برآورد مالی شركتها ...
دانلود تحقیق در مورد ﺑﺮآورد ﻣﺎﻟﯽ ﺷﺮﮐﺘﻬﺎ و ﻧﻘﺶ آن در اﯾﺠﺎد ﺗﻮرم
mali-tavarom-t.lel.ir/
۱۱ شهریور ۱۳۹۵ ه‍.ش. - بررسی برآورد مالی شرکتها و نقش آن در ایجاد تورم – فایل و … dlxco.ir/Posts/2463/بررسی+برآورد+مالی+شرکتها+و+نقش+آن+در+ایجاد+تورم/
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم - دانلود ...
maghalefile.rozblog.com/.../-بررسی-برآورد-مالی-شركتها-و-نقش-آن-در-ایجاد-تورم-.ht...
۴ شهریور ۱۳۹۵ ه‍.ش. - بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم دسته: علوم انسانی بازدید: 2 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 45 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 76 ...
بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم - شوق باران - ...
shoghbran.aslblog.ir/post/416
۳ خرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - دوست عزیز سلام.به سایت ما خوش آمدید اینک شما با جستجوی ((بررسی برآورد مالی شركتها و نقش آن در ایجاد تورم)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی ...
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
صفحهٔ بعدی
استان تهران - از سابقه جستجویتان - استفاده از موقعیت مکانی دقیق
 - بیشتر بدانید  
راهنما ارسال بازخورد حریم خصوصی شرایط

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5836
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 32
  • تعداد اعضا : 13
  • آی پی امروز : 349
  • آی پی دیروز : 85
  • بازدید امروز : 1,241
  • باردید دیروز : 261
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 10,032
  • بازدید ماه : 15,735
  • بازدید سال : 100,391
  • بازدید کلی : 1,536,100