loading...
دانلود پایان نامه و پروژه
یگانه عربخانی بازدید : 192 چهارشنبه 28 مهر 1395 نظرات (0)

درمان سرماخوردگی در پاییز و زمستان

سرماخوردگی ، سرماخوردگی در زمستان
ویروس های سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان با ضعیف کردن سیستم ایمنی بدن منجر به بروز بیماری هایی همچون سرما خوردگی و آنفولانزا می شوند که برای پیشگیری و درمان این بیماری ها نکات خوبی برایتان جمع آوری کرده ایم که در ادامه می خوانید.
بازدید : 10,038 نفر

دانستنی هایی برای درمان سرماخوردگی در پائیز و زمستان را در نمناک ببینید

 

سرماخوردگی در پاییز و زمستان یکی از شایع ترین دلایل مراجعه به پزشک است که باید حتما به طور کامل درمان شود تا عواقبی برای اعضای دیگر بدن نداشته باشد. فصل که تغییر می کند با سرما خوردگی و آنفلوآنزا درگیر می شویم و آب ریزش بینی و بی حالی به سراغمان می آیند. حال برای اینکه از شر این بیماری ها درامان باشیم باید درست عمل کنیم.

در فصل پاییز و زمستان برای پیشگیری، افراد باید چه کنند؟
در فصل پاییز بویژه و البته پس از آن فصل زمستان که هوا سردتر است، افراد معمولا با دو مساله و مشکل اصلی مربوط به سلامت روبرو هستند.
اولین مساله بحث ویروس های این فصول است که باید مدنظر قرار داد، زیرا تغییرات دمای هوا در این دو فصل زیاد است و در برخی ساعات روز، هوا به شدت گرم و در برخی ساعت های دیگر، هوا به شدت سرد می شود. این سردی و گرمی هوا خیلی سریع اتفاق می افتد. از این رو وقتی یک فرد در معرض هوای سرد قرار می گیرد، درجه حرارت بدن به طور ناگهانی تغییر می کند و چون این تغییرات درجه هوا طیف وسیعی دارد، باعث می شود بدن نیز واکنش هایی از خود نشان داده و در مقابل این تغییرات ناگهانی ممکن است مقاومت سیستم ایمنی بدن کاهش پیدا کند. بنابراین در چنین حالتی فرد مستعد بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و... می شود.
نکته ی بعدی که در این فصل بسیار مهم است، وجود هوای خشک در محیط های بسته است. در این دو فصل، افراد برای گرم کردن هوای خانه از وسایل گرمایشی استفاده می کنند و خشکی هوا باعث می شود تا قدرت دفاعی مخاط تنفسی و بینی کاهش پیدا کند و افراد مستعد بیماری های فصلی شوند.
معمولا طول دوره سرماخوردگی 3 تا 5 روز است، اما اگر بیش از 5 روز این علائم طول کشید و حتی به 10 روز رسید، احتمالا فرد به آنفلوانزا یا آلرژی مبتلا شده است که باز هم تشخیص بیماری و نوع درمان باید توسط متخصص صورت بگیرد
 
خشکی هوا چه تاثیراتی روی بدن دارد؟
مخاط فوقانی تنفسی یک فیزیولوژی نرمال دارد و یک مکانیسم دفاعی برای بدن به شمار می آید، بنابراین زمانی که هوای محیط خشک می شود، این خشکی باعث ایجاد اختلال در بدن شده و مقاومت فیزیولوژیکی مخاط فوقانی تنفسی را کاهش می دهد و بدن افراد مستعد ابتلا به انواع بیماری های ویروسی در این فصل می شود.
یکی دیگر از شایع ترین مشکلات این فصل، عفونت های ویروسی است. البته در فصل پاییز زمینه آلرژی و بروز آن با توجه به تغییرات فصلی عود می کند و کسانی که مستعد آلرژی هستند، زودتر دچار مشکلات عفونت فوقانی تنفسی می شوند.
 
چرا عفونت های سینوس، گلودرد، عفونت های گوش و... در این فصل شایع تر است؟
در این فصل علاوه بر سرماخوردگی و آنفلوانزا مشکلاتی مانند گلودرد، آنژین چرکی، عفونت های گوش و سینوزیت شیوع زیادی پیدا می کند که به علت تغییرات هوا و خشکی محیط رخ می دهد و آن دسته از افرادی که به عفونت های فوقانی تنفسی مبتلا هستند، در این فصل با تشدید علائم بیماری خیلی سریع به آلرژی و بیماری های ویروسی مبتلا می شوند. البته دلایل عمده دیگری نیز وجود دارد. مهم ترین علت، تشخیص ندادن بموقع بیماری و تفکیک بیماری ها به شمار می رود و علاوه بر این دو بیماری شایع در فصل سرد، عفونت های مربوط به سینوزیت و گوش زمینه بروز پیدا می کنند.
برخی افراد با شروع فصل سرما و افزایش بیماری های عفونی و ویروسی از مشکلاتی چون ترشحات پشت حلق (خلط گلو) شکایت می کنند. این مشکلات به چه علت بروز پیدا می کند؟
در حالت عادی و در شرایطی که فرد در سلامت کامل به سر می برد و هیچ گونه علائمی از بیماری در وی وجود ندارد، ترشحات بینی و سینوس، با حرکت سلول های مژک دار به تدریج از جلوی بینی به پشت حلق رانده می شوند و زمانی که فرد آب دهان خود را قورت می دهد، این ترشحات بدون اینکه فرد متوجه آن باشد، بلعیده می شوند. بنابراین ترشحات بینی و حلق یک روند طبیعی در همه افراد است.
اما زمانی که افراد از ترشحات پشت حلق و بینی شکایت می کنند، نشان دهنده یک بیماری است. وقتی که میزان این ترشحات غلیظ تر از حد طبیعی باشد و فرد به صورت آشکار هنگام قورت دادن آب دهان این ترشحات را احساس کند و متوجه ترشح پشت حلقی (خلط گلو) شود، در این حالت دیگر نمی توان آن را طبیعی دانست و نشان از یک بیماری عفونی یا ویروسی دارد. شایع ترین مسائلی که به افزایش ترشحات پشت حلق و بینی منجر می شود، مشکلات آلرژیکی و عفونت های فوقانی تنفسی است.
 

لیمو شیرین و درمان سرماخوردگی

پیشگیری از سرما خوردگی 

 
 
به چه دلایل دیگری فرد با ترشحات پشت حلق و بینی مواجه می شود؟
زمانی که ترشحات پشت حلق افزایش پیدا کند، اما عفونی نباشد نشان از آلرژی دارد و زمانی که فرد به سینوزیت مبتلا شده است، مخاط فوقانی تنفسی به میکروب آلوده شده و فرد ترشحات پشت حلق را احساس می کند. همچنین ترشحات پشت حلق وقتی عفونی می شود، یکی از علائم سینوزیت مزمن به شمار می رود. در مواردی که عفونت ها از حالت ویروسی به عفونی تبدیل می شود، آن زمان است که ماهیت ترشحات تغییر پیدا می کند و معمولا غلیظ تر می شود. بنابراین در این گونه موارد اقدامات درمانی با توجه به ماهیت ترشحات تفاوت دارد.
 
تجویز و مصرف آنتی بیوتیک های غیرضروری چه مشکلاتی را تشدید می کنند؟
در بحث خوددرمانی دیده می شود که برخی افراد اقدام به تهیه آنتی بیوتیک می کنند و بعد از مصرف چند عدد قرص، آن را قطع می کنند. از این رو استفاده ناقص از آنتی بیوتیک ها در درمان بیماری های فصل پاییز باعث بروز مشکلات بیشتری می شود، زیرا این شیوه مصرف آنتی بیوتیک نه تنها تاثیری در بهبود روند بیماری ندارد، بلکه باعث پیدایش برخی میکروب ها شده که نسبت به درمان مقاوم می شوند و بعد از مدتی، مصرف این داروها در بدن فرد تاثیر بسزایی ندارد، زیرا آنتی بیوتیک ها تاثیرات عادی خود را از دست می دهند.
 
در این شرایط چه باید کرد ؟
یکی از تمهیدات مهم در این راستا این است که آنتی بیوتیک ها به راحتی و بدون نسخه پزشک در دسترس افراد قرار نگیرد و متخصصانی که چند آنتی بیوتیک مختلف را تجویز می کنند، به تداخلات دارویی توجه داشته باشند، زیرا آن دسته از بیمارانی که همزمان چند آنتی بیوتیک را با هم مصرف می کنند، باید از این موضوع اطلاع پیدا کنند که تداخلات دارویی باعث می شود میکروب ها در بدن تکثیر پیدا کرده و آنتی بیوتیک وقتی در چرخه درمانی قرار می گیرد، به جای تاثیر مثبت باعث می شود تا این چرخه درمانی متوقف شده و بدن توان دفاع را از خود نداشته باشد که در این حالت آنتی بیوتیک ها باعث بی حرکتی و ثابت شدن میکروب ها می شوند.
بنابراین مصرف همزمان چند آنتی بیوتیک باعث می شود تا داروها اثر یکدیگر را خنثی کنند. استفاده از مایعات، بخور و مرطوب نگه داشتن هوا به میزان متعادل باعث می شود تا افراد در دوران بیماری های فصلی به نتیجه مثبت دست پیدا کنند. همچنین استفاده از اصول تغذیه ای مناسب و مصرف میوه و سبزیجات و مصرف غذاهای تازه باعث می شود سیستم ایمنی بدن تقویت شود.
 
دوره این بیماری ها چند روزه است؟
معمولا طول دوره سرماخوردگی 3 تا 5 روز است، اما اگر بیش از 5 روز این علائم طول کشید و حتی به 10 روز رسید، احتمالا فرد به آنفلوانزا یا آلرژی مبتلا شده است که باز هم تشخیص بیماری و نوع درمان باید توسط متخصص صورت بگیرد.
 
تزریق واکسن آنفلوآنزا چقدر از بروز بیماری های فصلی جلوگیری می کند؟
تزریق این واکسن برای افراد مسن و افرادی که به مشکلات قلبی، کلیوی و کبدی مبتلا هستند، توصیه می شود، اما در بحث سرماخوردگی باید گفت چون ویروس های سرماخوردگی متنوع هستند، این بیماری نیاز به تزریق واکسن ندارد، چرا که تاثیر چندانی در بهبود این بیماری نخواهد داشت.


Google
تقریباً ۶۰۷٬۰۰۰ نتیجه (۰٫۵۰ ثانیه)
اگر امکان دارد آن را به فارسی رایانامه کنید
درمان سرماخوردگی در پاییز و زمستان - نمناک
namnak.com/سرماخوردگی-در-پاییز.p8922
رتبه: ۵ - ‏۸ نقد
سرماخوردگی در پاییز و زمستان یکی از شایع ترین دلایل مراجعه به پزشک است که باید حتما به طور کامل درمان شود تا عواقبی برای اعضای دیگر بدن نداشته باشد.
چند راه ساده و خانگی برای درمان سرماخوردگی - عصر ایران
www.asriran.com › صفحه نخست › اجتماعی
۱۶ آذر ۱۳۹۲ ه‍.ش. - به گزارش روزنامه اطلاعات، سرماخوردگی شایع ترین بیماری پاییز و زمستان است. هرچند که بعضی پزشکان معتقدند آب و هوای سرد باعث سرماخوردگی ...
درمان های خانگی سرماخوردگی - وب سایت شرکت کشتی‌سازی ...
arvandanco.ir/?part=article&inc=article&id=23
سرماخوردگی یکی از بیماری های شایع فصل پاییز است که با شروع ماه مهر و آغاز سال ... یکی از مفیدترین درمان ها برای عود کردن سینوزیت در فصل پاییز و زمستان است.
علت سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان و درمان سرماخوردگی ...
www.payesh8523.ir/.../علت-سرماخوردگی-در-فصل-پاییز-و-زمستان-و-د...
۹ آبان ۱۳۹۴ ه‍.ش. - علت سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان و درمان سرماخوردگی.
درمان سریع سرماخوردگی و گلودرد در پاییز و زمستان - فراناز
www.faranaz.com/early-treatment-of-colds-and-sore-feet.html
به گزارش فراناز، اغلب مردم برای درمان سرماخوردگی به مصرف داروهای شیمیایی روی می آورند این در حالیست كه با چند راهكارهای ساده می‌توان به پیشگیری و.
7 بیماری رایج پاییزی - بیتوته
www.beytoote.com/health/malady-remedy/common1-diseases-fall.html
سرماخوردگی گلو درد فصل پاییز آنفولانزا آب ریزش بینی,میکروب های بیماری زا , درمان گلو درد , درمان آب ریزش بینی, بیماریهای پاییزی. ... زمستان آغاز درگیری با سینوزیت · برترین های وبگردی. شماره موبایلتان را نام خودتان بگذارید 0912sara.
علت سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان و درمان سرماخوردگی ...
www.aparat.com/.../علت_سرماخوردگی_در_فصل_پاییز_و_زمستان_و_د...
۲۹ مهر ۱۳۹۴ ه‍.ش. - فصل سرما رسیده و مردم به علت سرد شدن هوا و یا آلرژی فصلی دچار سرماخوردگی و تب و سرفه های آزار دهنده میشن...در این کلیپ»»»درمان و علت های مریضی ...
علت سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان و درمان سرماخوردگی
www.dalfak.com/.../علت-سرماخوردگی-در-فصل-پاییز-و-زمستان-و-درمان...
فصل سرما رسیده و مردم به علت سرد شدن هوا و یا آلرژی فصلی دچار سرماخوردگی و تب و سرفه های آزار دهنده میشن...در این کلیپ»»»درمان و عل.
درمان بیماری‌های فصل پاییز و زمستان و آلرژی فصلی - الو دکتر
www.alodoctor.ir/.../درمان-بیماری-های-فصل-پاییز-و-زمستان-و-آلرژی-ف...
خوراکی های مفید برای پاییز و زمستان. ... فصل سرما و کاهش دمای هوا به معنای آغاز و شیوع بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، آلرژی فصلی و افسردگی است اما با توصیه های ...
زمستان و سرماخوردگی - هایپرکلابز
hyperclubz.com/main/paper.aspx?id=5541
... و آنفلوانزا می دهد. با سردشدن هوا در پاییز و زمستان، شرایط لازم برای ابتلای انسانها به ویروس های. ... براي درمان سرماخوردگي آب ليمو و پرتقال معجزه ميكند. 4 سال پیش ...
جستجوهای مربوط به درمان سرماخوردگی در پاییز و زمستان

درمان فوری سرماخوردگی

درمان سرماخوردگی با عسل

درمان گیاهی سرماخوردگی

درمان سرماخوردگی شدید

درمان سریع سرماخوردگی و گلودرد

درمان سرماخوردگی ویروسی

درمان سرماخوردگی با طب سنتی

سرماخوردگی بزرگسالان
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
صفحهٔ بعدی
ناشناس - استفاده از موقعیت مکانی دقیق
 - بیشتر بدانید  
راهنما ارسال بازخورد حریم خصوصی شرایط

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5836
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 55
  • تعداد اعضا : 13
  • آی پی امروز : 312
  • آی پی دیروز : 85
  • بازدید امروز : 688
  • باردید دیروز : 261
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9,479
  • بازدید ماه : 15,182
  • بازدید سال : 99,838
  • بازدید کلی : 1,535,547